Categories

Tag Cloud

info@beyondmindfulness.nl
Beyond Mindfulness | Workshop: De kunst van de liefde

Online masterclass: De kunst van de liefde

De kunst van de liefde

De Corona crisis heeft ook invloed op onze relaties en het single leven. Hoe gaan we hier mee om? Hoe ga jij om met lastige emoties die opkomen (bijvoorbeeld eenzaamheid, je eigen ruimte willen hebben, frustratie, boosheid). Wil jij meer weten over hoe je emoties en zelfbeeld invloed hebben op je liefdesleven? Heb je van jongs af aan geleerd emoties en pijn te vermijden en voorkomen? Ben je bang voor afwijzing? Vind je het moeilijk echt intiem te zijn, je te binden? Of versmelt jij juist te veel met je partner? Dit zijn de vragen waar vele mee te maken hebben. In de geest van vier belangrijke personen, Sue Johnson, Hannah Cuppen, Jan Geurtz en Rupert Spira, staan we hier bij stil. Je leert geluk bij jezelf te vinden in plaats van bij de ander, kortom de kunst van de liefde. Dit klinkt simpel maar is in de praktijk vaak zo lastig. 

Geluk bij jezelf vinden

We leren van jongs af aan pijn en lastige emoties te vermijden en te onderdrukken. Zo verkleinen we de kans op afwijzingen en verbinden we ons amper. Dit zijn strategieën om die pijn te voorkomen. Logisch als je ziet waar dit vandaan komt. Als kind zoek je je geluk en veiligheid bij je ouders en was je totaal afhankelijk van hen. Letterlijk. Dat gevoel nemen wij in ons volwassen leven mee en projecteren we op onze (potentiële) liefdespartner. Hierdoor maken we de ander verantwoordelijk voor ons geluk. In werkelijkheid ligt dat altijd bij jezelf.

Wil je mee doen aan deze Online masterclass? Meld je aan via deze link.

“Close your eyes, fall in love and stay there.”

Rumi

De kunst van de liefde 

Wo 1 juli 2020

Amsterdam

18.30 – 21.30

Mindfulness Tips en oefeningen – ga meteen aan de slag

Met dit mini werkboek word je hopelijk geprikkeld en in de actie gezet om je eerste stappen in de wonderlijke en soms ook uitdagende wereld van mindfulness & zelfcompassie te zetten.

Minder stress

Beter om gaan met stress, controle en perfectionisme en meer te ontspannen en in contact te staan met jezelf.

Anti-burnout

Je wordt bewuster van je grenzen, herkent stresssignalen van je lichaam en geest en leert stress los te laten.

Down-to-earth

De aanpak is down-to-earth, praktisch toepasbaar, licht zonder enige diepte te verliezen.

Naar de kern

Je gaat naar de wortel van het probleem en combineert westerse psychologie met oosterse tradities.

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Meld je aan voor een mindfulness training of coaching, dan neem ik contact met je op voor. Weet je nog niet wat bij jou past? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan of lees hier meer over mij en de aanpak.Kies je mindfulness class:

Mindfulness Amsterdam workshop

MINDFULNESS AMSTERDAM BASEERT ZICH OP DRIE CENTRALE ELEMENTEN:

  • Mindfulness
  • Zelfcompassie
  • Essentie van Meditatie