info@beyondmindfulness.nl
Beyond Mindfulness | event | 8-weekse Mindfulness opleiding – training

Bekijk hier aankomende cursussen, retraites en workshop. Mindfulness verkennen op een andere manier? Bekijk coaching, e-learnings of mijn ebook.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

8-weekse Mindfulness opleiding – training

28 maart , 19.00 23 mei , 21.00

Deze 8-weekse mindfulness opleiding / training (op Hierbij nog een keer de data voor voorjaar 2024: 28 maart, 4, 11, 18 en 25 april & 9, 16 en 23 mei 2024) helpt je om op een kalme, wijze en bewuste manier met problemen om te gaan. Onbewuste reacties, gewoonten en patronen worden herkend en geven ons een keuze: hoe gaan we om met een bepaalde situatie en waarom?

Met behulp van meditatie en oefeningen ga je beter voor jezelf zorgen, lastige situaties accepteer je gemakkelijker en je leert beter om gaan met moeilijke emoties. Wil je weten of deze training bij je past? vraag hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

De basis van deze mindfulness opleiding ligt bij de door Jon Kabat Zinn ontwikkelde mindfulness opzet (stress reductie) en wordt gecombineerd met elementen uit de cognitieve Mindfulness en zelfcompassie. In de sessies wisselen lichaamsgericht en ademhalingsmeditaties, werking van ons brein, oefeningen in tweetallen en in de groep, mindful yoga en lopen, visualisatie meditaties en Cognitieve psychologie elkaar af.

Ik ben categorie 1 trainer bij de VMBN en daarom krijgen deelnemers een vergoeding bij sommige zorgverzekeraars voor een 8-weekse mindfulness cursus. Nog andere vragen? Neem dan gerust contact op.

Zijperstraat 19-23 Alkmaar

Zijperstraat 19-21-23
Alkmaar, 1823 CX Nederland