info@beyondmindfulness.nl
Beyond Mindfulness | event | Mindfulness stilte retraite

Bekijk hier aankomende cursussen, retraites en workshop. Mindfulness verkennen op een andere manier? Bekijk coaching, e-learnings of mijn ebook.

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mindfulness stilte retraite

Je leert lastige situaties los te laten, te ontspannen in wie je bent en meer in het moment te leven. Je krijgt praktische handvatten en oefeningen mee om dit thuis te gaan passen. Mindfulness, zelfcompassie, het toelaten van emoties en het zakken in onze stilte (bewustzijn) zijn centrale thema’s in deze mindfulness stilte retraite. Neem een pauze van het dagelijks leven en ontspan in de prachtige natuur van Terschelling. Er is voldoende ruimte voor wandelingen en ontspanning. 


Een weekend in stilte. Zonder smartphone, social media of gesprekken. Stilte helpt om alles even los te laten. Gewoon even te zijn met jezelf – en met anderen – zonder dat er iets hoeft. In stilte komt er ruimte om te luisteren naar wat er aanwezig is. Je kan herstellen en leren genieten van stilte. En die tevreden stilte in onszelf gaan herkennen. Klinkt dit iets voor jou? Klik hieronder voor meer informatie en/of je aan te melden voor deze mindfulness stilte retraite. Vraag gerust eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, van harte welkom!

€465 eigen kamer & €365 delen met 1 iemand

28 juli 30 juli

Folkshegeskoalle Schylgeralân

Badweg Hoorn 11
Hoorn, Noord-Holland 8896 KC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie