info@beyondmindfulness.nl
Beyond Mindfulness | event | Mindfulness Stiltedag

Bekijk hier aankomende cursussen, retraites en workshop. Mindfulness verkennen op een andere manier? Bekijk coaching, e-learnings of mijn ebook.

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mindfulness Stiltedag

Een dag in stilte. Een dag zonder smartphone, social media of gesprekken. Deze mindfulness stiltedag helpt je om alles even los te laten. Gewoon even te zijn met jezelf – en met anderen – zonder dat er iets hoeft.

De oefeningen en meditaties gedurende de mindfulness stiltedag helpen je af te dalen van je hoofd naar je hart en je lijf. In stilte komt er ruimte om te luisteren naar wat er aanwezig is. Je kan herstellen en leren genieten van stilte in jezelf. Een mindfulnessstilte dag helpt je om je mindfulness meditatie beoefening te verfrissen en te verdiepen. Je doorbreek je jouw dagelijkse routine, even uit het snelle leven en gaat een dag in waar je even niets hoeft, alleen maar te zijn. Je leert jezelf met mildheid en vriendelijklijk te ontmoeten in de stilte.

Tijdens deze stiltedag komt aanbod:
– mindful-yoga
– Liefdevolle vriendelijkheid (metta) oefeningen.
– loopmeditatie– Lichaamsgerichte en ademhalingsmeditaties
– Visualisatie meditatie
– Mindful luisteren 
– Hoe stilte een plek te geven in ons (drukke) dagelijkse leven

Ook tijdens de lunch (die je zelf mee neemt) wordt er in stilte gegeten. Aan het einde van de dag is er ruimte om ervaringen te delen. Het is vaak een spannend maar erg mooie ervaring, zeker als het nieuw voor je is. Wil je eerst nog wat meer weten en/of kennismaken? Neem dan contact op met mij via info@beyondmindfulness.nl of stuur mij via deze link een bericht.

Van harte welkom! 

Stilte retraite, de kracht van stilte

15 april , 10.30 15.30

Zijperstraat 19-23 Alkmaar

€75 Incl. BTW