info@beyondmindfulness.nl
Beyond Mindfulness | event | Beyond Mindfulness Terschelling Retraite

Bekijk hier aankomende cursussen, retraites en workshop. Mindfulness verkennen op een andere manier? Bekijk coaching, e-learnings of mijn ebook.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beyond Mindfulness Terschelling Retraite

31 mei , 15.00 2 juni , 16.00

Ontspannen in wie je bent

Doe mee aan deze mooie Terschelling retraite en neem een pauze uit het dagelijks leven. Ontspan in de prachtige natuur van het eiland en geniet van het heerlijke eten van de Folkshegeskoalle. Leer in deze retraite lastige situaties loslaten, te ontspannen in wie je bent en meer vanuit het moment te leven. Je ontvangt praktische handvatten en oefeningen om het geleerde thuis toe te passen. Centrale thema’s die voorbij komen zijn mindfulness, zelfcompassie, het toelaten van (lastige) emoties en zakken in onze essentie (in bewustzijn). Naast de gezamenlijke sessies is er tijd en ruimte voor eigen wandelingen en ontspanning.

Zakken in het nu

Het programma bestaat uit een combinatie van meditaties, mindful-yoga en ervaringsoefeningen. We werken afwisselend in kleine groepjes en in de hele groep. Tijdens deze Terschelling retraite is voldoende ruimte voor vragen en interactie gedurende de sessies, ook omdat de groepen bewust niet te groot zijn. Deze 3-daagse retraite is in stilte. Ook de maaltijden en de optionele vroege ochtend meditatie in de duinen en de avond meditatie op het strand zijn in stilte. In de sessies zelf is er wel de mogelijkheden om te delen en te praten.

€495 eigen kamer & €395 delen met 1 iemand

Folkshegeskoalle Schylgeralân

Badweg Hoorn 11
Hoorn, Noord-Holland 8896 KC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie