info@beyondmindfulness.nl
Beyond Mindfulness | Inspiratie  | Interviews over Mindfulness & Beyond
Interviews Beyond MIndfulness

Interviews over Mindfulness & Beyond

Altijd leuk als mensen geïnteresseerd zijn in mindfulness en om over je passie en vak te vertellen. Hieronder vind je verschillende soorten interviews, met afwisselende en leuke interview vragen: veel plezier!

Geïnterviewd op de awareness podcast (2023)

Op de awareness podcast werd ik geïnterviewd door een oude bekende. Over moeiteloze bewustzijn, mijn eigen pad, de beoefening, spiritualiteit en meer. Het interview voelde als een open, relaxt en leuk gesprek en dat was prettig. Want ik zie mezelf niet als een autoriteit op dit gebied en ik ben zeker geen leraar. Maar tegelijkertijd vind ik het wel heel leuk en mooi om het over bewustzijn en spiritualiteit te hebben, over die plek ‘in’ ons waar we duurzame tevredenheid en rust vinden. De beste basis die er, mijn inziens, is. Veel plezier met beluisteren!

Luister hier de audio of de video van de podcast.

Interview over mindfulness, eenzaamheid en sociaal isolement (2021)

Het Ministerie van VWS vroeg aan studenten Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam (UvA), om te kijken wat mensen kan helpen om zelf uit een sociaal isolement te komen. Ik werd geïnterviewd (2021) om te achterhalen wat de impact van mindfulness op eenzaamheid en sociaal isolement kan zijn en hoe dat eruit zou zien. Een heel mooi en actueel thema in deze uitdagende corona tijden. Klik hier om het audio fragment te beluisteren.

Interviews in Volkskrant en Elle

Hier twee interviews, voor de Volkskrant en Elle, die ik namens het Groei Atelier in 2019 gaf:

 

Interview over mindfulness en oosterse tradities, invloed van moderne technologie en meer

Dit is een interview in het engels over mijn achtergrond, waar de kracht van Mindfulness ligt, de invloed van moderne technologie op ons functioneren en het belang van oosterse wijsheden en tradities (essentie van meditatie). Dit interview werd gemaakt door Dorothy Marton voor haar onderzoek aan de universiteit van Leiden, eind 2019. Haar doel was te achterhalen hoe mindfulness, yoga en meditatie (oosterse wijsheden) een rol spelen in de westerse cultuur.

Interview Beyond Mindfulness 2019

De zoektocht naar geluk, betekenis en onszelf

Het tweede deel van het interview gaat over betekenis hebben in je werk, je eigen authenticiteit leren kennen, de zoektocht naar geluk en wie je in essentie bent, angst en uitstelgedrag en mijn rol als coach en trainer in dit.

2e deel interview Beyond Mindfulness

Meer weten over mij en Beyond Mindfulness? Je kan altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen of op deze pagina meer te weten komen.