Categories

Tag Cloud

info@beyondmindfulness.nl
Beyond Mindfulness | Meditatie Amsterdam

Meditatie Amsterdam

Er is veel aanbod op Meditatie Amsterdam en belangrijk om te kijken wat jij nodig hebt. En wat meditatie voor jou betekend en kan doen. Voor mij is meditatie zijn met wat er is en je ervaringen zonder doel of verwachting aanschouwen en toelaten. Niks te hoeven veranderen.  Te zien dat je een keuze hebt tussen iets oplossen en het simpelweg accepteren. Wat een rust en vrijheid kan dit al geven. Maar om echt de kern van het lijden te doorbreken en duurzaam geluk te vinden, is het nodig om te zien dat wij allemaal in essentie dit gewaarzijn (bewustzijn) zijn. De meditatie leraar Eckhart Tolle legt dit op een hele mooie, heldere en grappig manier uit in deze video.

De kracht van Beyond Mindfulness

Beyond Mindfulness gaat verder dan de reguliere mindfulness en meditatie speelt hier een cruciale rol in. Via retraites, workshops, trainingen, stilte dagen en individuele coaching word je gefaciliteerd in jou weg naar geluk. Iets waar we allemaal naar op zoek zijn en de materiële weelde lijkt dit alleen maar te versterken.Weet je nog niet wat bij je past? Je bent van harte welkom om vrijblijvend contact op te nemen om hier meer helderheid over te krijgen. Je kan ook altijd een gratis kennismakingsgesprek aanvragen.

“The things about meditation is: you become more and more you” 
David Lynch

Meditatie Amsterdam

Maandag – vrijdag

09.00 – 18.00

Hillegomstraat 12-14, Amsterdam

Mindfulness Tips en oefeningen – ga meteen aan de slag

Met dit mini werkboek word je hopelijk geprikkeld en in de actie gezet om je eerste stappen in de wonderlijke en soms ook uitdagende wereld van mindfulness & zelfcompassie te zetten.

Minder stress

Beter om gaan met stress, controle en perfectionisme en meer te ontspannen en in contact te staan met jezelf.

Anti-burnout

Je wordt bewuster van je grenzen, herkent stresssignalen van je lichaam en geest en leert stress los te laten.

Down-to-earth

De aanpak is down-to-earth, praktisch toepasbaar, licht zonder enige diepte te verliezen.

Naar de kern

Je gaat naar de wortel van het probleem en combineert westerse psychologie met oosterse tradities.

AANPAK

Het aanbod van Beyond Mindfulness is gebaseerd op de inzichten en benadering van de grondleggers van mindfulness en zelfcompassie in het Westen (Jon Kabat Zinn en Kristin Neff) en kent invloeden van het Tibetaanse boeddhisme en Advaita Vedanta (Hindoeïsme). Deze combinatie bestaat uit een breed aanbod van meditaties, inspirerende video’s, mindful yoga en groepsdiscussies.

Mijn persoonlijke missie is om je op een onbevooroordeelde manier te faciliteren in je eigen proces. Gelijkheid en niet-oordelen zijn erg belangrijk voor mij. Dit is direct geïntegreerd in de manier waarop ik werk. De trainingen en coaching zijn, behalve de retraite, allemaal in Amsterdam oud-zuid. 

WAAROM MARC?

In mijn persoonlijke zoektocht heb ik vele paden bewandeld. Ik heb in Wales gestudeerd, ik heb drie jaar in Tanzania gewoond en gewerkt en sinds 2012 zowel in de zakelijke als de geestelijke gezondheidszorg gewerkt als coach en meditatie trainer in Amsterdam.

Er lijkt steeds meer behoefte aan verdieping voorbij het gangbare mindfulness-meditatie aanbod in onze maatschappij. Ik heb de ambitie om een authentieke bijdrage te leveren aan dit proces van mensen. Mijn ervaringen als meditatie beoefenaar en trainer-coach maken dat ik met Beyond Mindfulness een mooie combinatie van groeps –en individuele trajecten kan aanbieden.

Achtergrond:

 • Training of trainers (Jobortunity 2009 en MDF-ESA 2011)
 • Coach opleiding en practitioner opleiding Post-HBO (BGL 2013)
 • Opleiding Mindfulness trainer (SeeTrue 2014)
 • Stilte en relatie retraite bij Jan Geurtz (2015 en 2019)
 • Jaarcursussen Zelfcompassie & Dzogchen (Jan Geurtz, 2015-2017)
 • Boeddhistische meditatie cursus & individuele retraite (Nepal 2016)
 • Retraites Non-dualiteit bij Rupert Spira (2016-2019)
 • Trainingen Voice-dialogue & geweldloze communicatie (ITP 2017-2019)
 • Meditatie & theater retraite Arunachala Bakhti Lab (India 2018)
 • Stilte retraite bij Adyashanti (2018)
 • Mindfulness en dementie workshop (Seetrue 2019)nd
Essentie van meditatie leren kennen

JOIN OUR MINDFULNESS CLASS

Meld je aan voor meditatie training of coaching in Amsterdam, dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek. Weet je nog niet wat voor meditatie traject bij jou past? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.Kies je mindfulness class:

Mindfulness cursus

MINDFULNESS AMSTERDAM BASEERT ZICH OP DRIE CENTRALE ELEMENTEN: