info@beyondmindfulness.nl
Beyond Mindfulness | Meditatie Amsterdam

Meditatie Amsterdam

Bij meditatie Amsterdam leer je een bewuste staat van ‘zijn’ aan die totaal verschilt van onze normale staat. Je zet een stap terug en gaat observeren wat er allemaal gebeurt in je hoofd en lijf. Vandaar uit kan je bewuste(re) keuzes gaan maken. In deze masterclass ga je zelf ervaren wat meditatie is en hoe het te integreren in je dagelijkse leven.

Niet voor niks zegt ‘de vader’ van mindfulness Jon Kabat Zinn: de echte meditatie is hoe je je leven van dag tot dag leidt. Dit is iets wat we juist nu nodig lijken te hebben. Handvaten om op simpele maar diepgaande manier met de hedendaagse uitdagingen om te gaan.

Een meditatie kan je zien als een laboratorium. Je leert je automatische patronen op te merken, er niet in mee te hoeven gaan en meer in dit moment te leven. Wat je rustiger, tevredener en je dichter bij jezelf brengt. We doen dat via verschillende soorten meditaties en interactieve oefeningen.

 

Vergoeding zorgverzekering

Aangezien ik categorie 1 trainer bij de VMBN ben, vergoeden de meeste zorgverzekeraars  een deel van de individuele mindfulness trajecten. Dit loopt via de aanvullende verzekering, onder het kopje ‘alternatieve zorg’. Check de zorgwijzer voor een overzicht van de vergoedingen bij de zorgverzekeraars. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op.

 

De kracht van Beyond Mindfulness

Sinds 2012 geeft ik 2x per week trainingen en coaching in mindfulness en meditatie in  Amsterdam en ik hoop deze ervaring op een laagdrempelige manier met jou te kunnen delen. Op een interactieve manier zal ik je faciliteren en je zelf de kracht van meditatie Amsterdam laten ervaren. Zodat je met meer plezier, rust en ontspanning door het leven kan gaan.

Wil je meer doen met meditatie en een meer weten over het aanbod van Beyond Mindfulness? Klik hier voor het overzicht, volg de mindfulness workshop of vraag hier een gratis kennismakingsgesprek aan.

“The things about meditation is: you become more and more you” 
David Lynch

Meditatie Amsterdam

Ma t/m vrij, 0900 – 17.00

Hillegomstraat 12-14

Amsterdam-zuid

Google maps Beyond Mindfulness 2024

Mindfulness Tips en oefeningen – ga meteen aan de slag

Met dit mini werkboek word je hopelijk geprikkeld en in de actie gezet om je eerste stappen in de wonderlijke en soms ook uitdagende wereld van mindfulness & zelfcompassie te zetten.

Minder stress

Beter om gaan met stress, controle en perfectionisme en meer te ontspannen en in contact te staan met jezelf.

Anti-burnout

Je wordt bewuster van je grenzen, herkent stresssignalen van je lichaam en geest en leert stress los te laten.

Down-to-earth

De aanpak is down-to-earth, praktisch toepasbaar, licht zonder enige diepte te verliezen.

Naar de kern

Je gaat naar de wortel van het probleem en combineert westerse psychologie met oosterse tradities.

AANPAK MEDITATIE AMSTERDAM

Het aanbod van meditatie Amsterdam is gebaseerd op de inzichten en benadering van de grondleggers van mindfulness en zelfcompassie in het Westen (Jon Kabat Zinn en Kristin Neff) en kent invloeden van het Tibetaanse boeddhisme en Advaita Vedanta (Hindoeïsme). Deze combinatie bestaat uit afwisselend meditaties, inspirerende video’s, mindful yoga en groepsdiscussies.

Mijn persoonlijke missie is om je op een onbevooroordeelde manier te faciliteren in je eigen proces. Vooral ook je via meditatie steeds meer jezelf te laten zijn, beter te leren loslaten en in dit moment te leven. De meditatie Amsterdam trainingen en coaching zijn, behalve de retraite, allemaal in Amsterdam oud-zuid. 

Model en figuur: Angst coaching - positieve circle

WAAROM MARC?

In mijn persoonlijke zoektocht heb ik vele paden bewandeld. Ik heb in Wales gestudeerd, ik heb drie jaar in Tanzania gewoond en gewerkt en sinds 2012 zowel in de zakelijke als de geestelijke gezondheidszorg gewerkt als coach en meditatie trainer in Amsterdam.

Er lijkt steeds meer behoefte aan verdieping voorbij het gangbare mindfulness-meditatie aanbod in onze maatschappij. Ik heb de ambitie om een authentieke bijdrage te leveren aan dit proces van mensen. Mijn ervaringen als meditatie beoefenaar en trainer-coach maken dat ik met Beyond Mindfulness een mooie combinatie van groeps –en individuele trajecten kan aanbieden.

Achtergrond:

 • Training of trainers (Jobortunity 2009 en MDF-ESA 2011)
 • Coach opleiding en practitioner opleiding Post-HBO, NOBCO (BGL 2013)
 • Opleiding Mindfulness trainer (SeeTrue 2014)
 • Stilte en relatie retraite bij Jan Geurtz (2015 en 2019)
 • Jaarcursussen Zelfcompassie & Dzogchen (Jan Geurtz, 2015-2017)
 • Boeddhistische meditatie cursus & individuele retraite (Nepal 2016)
 • Retraites Non-dualiteit bij Rupert Spira (2016-2020)
 • Trainingen Voice-dialogue & geweldloze communicatie (ITP 2017-2019)
 • Meditatie & theater retraite Arunachala Bakhti Lab (India 2018)
 • Stilte retraite Adyashanti (2018) en Hart-Vipassana retraite (Maanhoeve 2021)
 • Mindfulness en Dementie workshop en training (Seetrue 2019 en 2021)
 • Workplace Mindfulness, (Oxford University Spin off (TME) Seetrue 2021)
 • Mindfulness lange traject – categorie 1 trainer VMBN (Seetrue 2021)
Video: Waarom Beyond Mindfulness Amsterdam

AANMELDEN VOOR MEDITATIE AMSTERDAM?

Meld je aan voor coaching of meditatie training in Amsterdam, dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek. Weet je nog niet wat voor meditatie traject bij jou past? Ook dan kan je gewoon een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen.
  Kies je mindfulness class:


  Mindfulness cursus

  BEYOND MINDFULNESS BASEERT ZICH OP DRIE CENTRALE ELEMENTEN: