Categories

Tag Cloud

Beyond Mindfulness | Drop-in Meditatie Amsterdam

Drop-in Meditatie Amsterdam

In deze wekelijkse sessies wisselen meditaties. Q & A en klankschaal meditatie elkaar af. Zo’n sessie kan de perfecte begin van de week zijn! Geef je thuis beoefend een boost en laat je inspireren door het mediteren in een groep.

Het grootste gedeelte is een begeleide meditatie, er ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen en we eindigen vaak met de klankschaal meditatie. De meditaties zullen een combinatie van mindfulness, zelfcompassie en inquiry zijn. Misschien goed om te weten dat ik sinds 2012 wekelijkse trainingen geef in mindfulness, zelfcompassie en meditatie.

 

Praktische zaken

Het is van 18.00 – 18.45 en is in het Nederlands. Het gaat op donatie basis (adviesprijs € 5 ). Het is in een mooie, ruime en goed te bereiken locatie in Amsterdam Oud-zuid. Alle materialen zijn daar aanwezig: yogamatten, meditatiekussens, stoelen en dekens. Wat kleding betreft, je kunt alles dragen waar je je prettig bij voelt. Dus ook werkkleding (jeans) is prima, ook bij actievere oefeningen zoals mindful yoga en loopmeditatie.

 Wil meer weten over mij en/of Beyond Mindfulness? Ga naar Over Beyond Mindfulness stuur mij een email of schrijf je meteen in.

“The things about meditation is: you become more and more you” 
David Lynch

Meditatie Drop-in Amsterdam

Donatie basis (adviesprijs €5 )

Elke Maandag

1800-1900

Behalve: 20 mei & 25 juni

Hillegomstraat 12-14, Amsterdam

Volledige agenda

Mindfulness Tips en oefeningen – ga meteen aan de slag

Met dit mini werkboek word je hopelijk geprikkeld en in de actie gezet om je eerste stappen in de wonderlijke en soms ook uitdagende wereld van mindfulness & zelfcompassie te zetten.

Minder stress

Beter om gaan met stress, controle en perfectionisme en meer te ontspannen en in contact te staan met jezelf.

Anti-burnout

Je wordt bewuster van je grenzen, herkent stresssignalen van je lichaam en geest en leert stress los te laten.

Down-to-earth

De aanpak is down-to-earth, praktisch toepasbaar, licht zonder enige diepte te verliezen.

Naar de kern

Je gaat naar de wortel van het probleem en combineert westerse psychologie met oosterse tradities.

AANPAK

Het aanbod van Beyond Mindfulness is gebaseerd op de inzichten en benadering van de grondleggers van mindfulness en zelfcompassie in het Westen (Jon Kabat Zinn en Kristin Neff) en kent invloeden van het Tibetaanse boeddhisme en Advaita Vedanta (Hindoeïsme). Deze combinatie bestaat uit een breed aanbod van meditaties, inspirerende video’s, mindful yoga en groepsdiscussies.

Mijn persoonlijke missie is om je op een onbevooroordeelde manier te faciliteren in je eigen proces. Gelijkheid en niet-oordelen zijn erg belangrijk voor mij. Dit is direct geïntegreerd in de manier waarop ik werk.

WAAROM MARC?

Er lijkt sprake te zijn van een groeiende behoefte aan verdieping voorbij het gangbare mindfulness- en yoga aanbod in onze maatschappij. In mijn persoonlijke zoektocht heb ik vele paden bewandeld. Ik heb in Wales gestudeerd, ik heb drie jaar in Tanzania gewoond en gewerkt en zowel in de zakelijke als de geestelijke gezondheidszorg gewerkt als trainer en coach.

Ik heb de ambitie om een authentieke bijdrage te leveren aan het proces van mensen. Door minder vanuit angst en meer vanuit liefde en verbondenheid te leven. Mijn ervaringen als meditatie beoefenaar en trainer-coach maken dat ik met Beyond Mindfulness een mooie combinatie van groeps –en individuele trajecten kan aanbieden.

Achtergrond:

 • Training of trainers (Jobortunity 2009 en MDF-ESA 2011)
 • Coach opleiding en practitioner opleiding Post-HBO (BGL 2013)
 • Opleiding Mindfulness trainer (SeeTrue 2014)
 • Stilte retraite Dzogchen bij Jan Geurtz (2015)
 • Jaarcursussen Zelfcompassie & Dzogchen (Jan Geurtz, 2015-2017)
 • Boeddhistische meditatie cursus & individuele retraite (Nepal 2016)
 • Retraites Non-dualiteit bij Rupert Spira (2016-2017)
 • Trainings on Voice-dialogue and non-violent communication (ITP 2017)
 • Meditatie & theater retraite Arunachala Bakhti Lab (India 2018)
 • Stilte retraite bij Adyashanti (2018)
v

Klanten Reviews

★★★★★

Marc is a very good coach, he is understanding and compassionate. He also pushes you just beyond your borders with a lot of respect so you can trust t...

Kovács Anna, Amsterdam

★★★★★

Marc is a positive and energetic person, open-minded, deep and a very good listener. He takes really good care of people around him, so I strongly rec...

Elisa Caligiana, Amsterdam

★★★★★

Ik heb net mijn 8-weekse mindfulness training afgerond en ik kan iedereen deze cursus aanraden! Marc is een attente man, die erg betrokken is bij zowe...

Maxime Fischer, Amsterdam

★★★★

Heb je interesse in een Mindfull training, dan is het een aanrader om deze 8-weekse training bij Marc Keller te doen..! Ik ( Diana) was onderdeel van...

diana soons, Amsterdam

★★★★★

Marc is een fijne coach. Zijn stijl is erop gericht je zo veel mogelijk zelf te laten bedenken en beslissen. Hij denkt mee en luistert goed, maar zal ...

Floor, Amsterdam

Meer Reviews

JOIN OUR MINDFULNESS CLASS

Meld je aan voor een mindfulness training of coaching, dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek. Weet je nog niet wat bij jou past? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.Kies je mindfulness class:

MINDFULNESS AMSTERDAM BASEERT ZICH OP DRIE CENTRALE ELEMENTEN:

 • Mindfulness
 • Zelfcompassie
 • Essentie van Meditatie