info@beyondmindfulness.nl
Beyond Mindfulness | Meditatie podcasts  | Podcast: leren ontspannen tips

Podcast: leren ontspannen tips

Deze podcast, leren ontspannen tips, gaat over echt leren ontspannen (mentaal en fysiek), eerlijk zijn naar jezelf en jezelf kennen. Je vindt in deze podcast ook verschillende manieren hoe te ontspannen en we doen een meditatie halverwege. Maar je leert vooral duurzame ontspanning te krijgen via de verbinding tussen lichaam en geest, (zelf) acceptatie en emoties leren voelen en toelaten in je lijf en tips om het in de praktijk toe te passen!

Lees je liever de blog over ‘leren ontspannen tips’ en/of ben je benieuwd naar verschillende links naar meditaties, inspirerende video’s en leraren, dan klik hier.

Luister hier de podcast echt leren ontspannen tips

Interesse links uit podcast:

  • Ted: the science of cells that never get old – door nobel prijs winnaar  Elizabeth Blackburn.

    Wat maakt ons lichaam ouder… onze huid gaat rimpelen, ons haar wordt wit, ons immuunsysteem verzwakt? Bioloog Elizabeth Blackburn deelt een Nobelprijs voor haar werk om hier het antwoord op te vinden, met de ontdekking van telomerase: een enzym dat de kapjes aan het einde van chromosomen aanvult, die afbreken wanneer cellen zich delen.  Leer in deze video meer over het baanbrekende onderzoek van Blackburn – inclusief hoe we meer controle hebben over veroudering dan we denken.

  • Geleide meditaties. In deze podcast ‘leren ontspannen tips’ zit al een meditatie in maar als je meer wilt beluisteren dan klik hier. In deze krachtige geleide meditaties leer je (pijnlijke) gevoelens toe te laten, te voelen en met vriendelijkheid te bekijken. Zie een geleide meditatie als tijd voor jezelf, tijd waarin je even niks moet en heerlijk kan ontspannen.
  • How Mindfulness Empowers Us: An Animation Narrated by Sharon Salzberg

    Mindfulness stelt ons in staat onze gedachten en gevoelens te zien zoals ze werkelijk zijn, en bevrijdt ons van oude manieren van denken. En te kiezen, zoals in deze video, voor het voeden van de juiste wolf.

  • Roger Castillo – Peak experiences can be seductive  Deze inspirerende meditatie leraar waarschuwt ons om niet te veel op zoek te gaan naar ‘peak experiences’ maar meer geluk en ontspanning in onszelf te gaan vinden.

Meer weten & vrijblijvend kennismaken

Lees je graag blogs dan klik hier, wil je meer de diepte in dan kan je mijn ebook eens bekijken en ben je nieuwsgierig naar het aanbod van Beyond Mindfulness? Bekijk hier de trajecten. Als het je aanspreekt neem gerust contact op en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.