info@beyondmindfulness.nl
Beyond Mindfulness | Meditatie podcasts  | Podcast: Lichaamsbewustzijn oefeningen

Podcast: Lichaamsbewustzijn oefeningen

Mijn eerste Beyond Mindfulness  podcasts is een feit, yeah! Het is een mooie podcast geworden over lichaamsbewustzijn oefeningen. De Beyond Mindfulness podcasts gaan over meditatie, in de breedste zin des woords: over meditatie als levenshouding, het verkennen van de essentie van meditatie en onszelf, de verbinding tussen lichaam en geest, hoe met meer aandacht, ontspanning, plezier en bewustzijn te leven en hoe het daadwerkelijk te integreren in onze drukke levens. Mindfulness zal ook regelmatig terugkomen maar we gaan vooral ook Beyond Mindfulness. Heel veel plezier! Als je je eigen ervaringen wilt delen, vragen wilt stellen of het gesprek erover wil aangaan dan laat het mij weten via email of social media.

Meditatie Podcast Lichaamsbewustzijn

We denken vaak dat we alleen het denken zijn. Wat een misvatting! We zijn zoveel meer. In deze podcast staan we stil bij het belang van ons lichaam, lichaamsbewustzijn en staan stil bij lichaamsbewustzijn oefeningen. Aan de hand van professor Peter Levine, Epel en haar collega, moleculair biologe en Nobelprijswinnares Elizabeth Blackburn, best-seller auteur Bessel van der Kolk en andere gaan we hierop in. In deze meditatie podcast zit een korte grondende meditatie, ik deel mijn eigen ervaringen en ik eindig met 10 tips hoe meer in contact te komen met ons lijf. Veel plezier!

Meditatie podcast: lichaamsbewustzijn

Meer weten & vrijblijvend kennismaken

Lees je liever blogs dan klik hier, wil je meer de diepte in dan kan je mijn ebook eens bekijken en ben je nieuwsgierig naar het aanbod van Beyond Mindfulness? Bekijk hier de trajecten. Als het je aanspreekt neem gerust contact op en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.