info@beyondmindfulness.nl
Beyond Mindfulness | Meditatie podcasts  | Podcast Angst en spiritualiteit

Podcast Angst en spiritualiteit

Een podcast over angst en spiritualiteit en hoe angst vaak de motor achter spirituele groei is. Hoe angst je openend om steeds meer jezelf te zijn, om te gaan onderzoeken wie we in essentie zijn en daarin een authentiekere, ontspannenere en tevredenere jou te vinden. Angst is op zichzelf is vaak pijnlijk en verdrietig . Maar je wordt gemotiveerd om deze pijn en deze angst te gebruiken om te groeien, om de essentie van jezelf te achterhalen en uiteindelijk daarmee het fundament van angst weg te halen.

Luister hier naar de podcast over angst en spiritualiteit

Interesse links uit podcast:

  • Een mooie video van Eckhart Tolle over hoe je beter met je ego (aangeleerde zelfbeeld) om kan gaan.
  • Pema Chödrön zegt het mooi: het gaat om het bevrienden en het intiem leren kennen van je angst. Maar vooral snappen wat de kern van angst is, hoe het werkt en dat dát de weg is om jezelf ervan  te bevrijden. Ze verteld hier meer over in deze mooie video over angst en spiritualiteit.
  • In mijn ebook heb ik een deel aan dit onderwerp besteedt, voor €4,50 kan je het kopen. Hier is de link erna ‘Crisis! Don’t waste it! Via meditatie jezelf echt leren kennen’.

Meer weten & vrijblijvend kennismaken

Lees je graag blogs dan klik hier of ben je nieuwsgierig naar het aanbod van Beyond Mindfulness? Bekijk hier de trajecten. Als het je aanspreekt neem dan gerust contact op en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.