info@beyondmindfulness.nl
Beyond Mindfulness | Meditatie podcasts  | Podcast: wat is Mindfulness
wat is mindfulness podcast foto

Podcast: wat is Mindfulness

In deze podcast word ik geinterviewd door Rein Steinkuhler, die met zijn ‘Je ware ik’ werk mooie dingen doet. We praten over  mindfulness, hoe je het toepast in je leven en welke voordelen het je kan geven. Ook hebben we het over hoe grip op je hoofd krijgen, hoe je meer in het nu kan zijn en in een gemoedstoestand van niet-oordelen kan raken. Ik deel ook mijn eigen ervaringen van mijn jaren in Tanzania en wat ik daar leerde. Ik doe in deze podcast ook een korte toegankelijke oefening-meditatie om het zelf te ervaren en wat het voor jou kan betekenen.

De podcast: Wat is Mindfulness & grip krijgen op je hoofd

Interesse links uit podcast:

Mindfulness stelt ons in staat onze gedachten en gevoelens te zien zoals ze werkelijk zijn, en bevrijdt ons van oude manieren van denken. Het is een wonderlijke wereld, niet altijd makkelijk maar als je eraan geproefd hebt dan wil je niet meer zonder.

Meer weten & vrijblijvend kennismaken

Lees je graag blogs dan klik hier, wil je meer de diepte in dan kan je mijn ebook eens bekijken en ben je nieuwsgierig naar het aanbod van Beyond Mindfulness? Bekijk hier de trajecten. Als het je aanspreekt neem gerust contact op en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

 

Tags: