info@beyondmindfulness.nl
Beyond Mindfulness | Mindfulness op de werkvloer

Mindfulness op de werkvloer

Stress is beroepsziekte nummer 1! De helft van de werknemers heeft fysieke problemen door stress, een derde heeft moeite met het loslaten van het werk in de avonduren en een op de tien heeft burnout-symptomen. Mindfulness blijkt één van de krachtigste manieren om dit tegen te gaan. Meer en meer bedrijven worden erdoor aangetrokken omdat het stress verlaagt, het empathie en creativiteit bij medewerkers vergroot en de concentratie en effectiviteit op de werkvloer verbeterd. In deze mindfulness op de werkvloer training leer je met meer vitaliteit, geluk en plezier te werken.

Wat leer ik in een mindfulness training?

Je wordt je bewust van automatische patronen, je leert met verschillende technieken bewustere keuzes te maken en uit deze patronen te stappen. Je kan met meer aandacht aanwezig zijn bij een taak, client of collega, effectiever werken, lastige situaties eerder loslaten en beter met veranderingen omgaan.

De kracht van Beyond Mindfulness

De verschillende mindfulness technieken van Beyond Mindfulness helpen je het geleerde in je dagelijkse (werk) praktijk te brengen. De benadering is down-to-earth, praktisch maar zonder enige diepte te verliezen. Al bijna 8 jaar ben ik werkzaam als mindfulness trainer, ik heb zelf jaren lang in het bedrijfsleven gewerkt en uiteenlopende mensen getraind. Van senior management tot meer uitvoerende medewerkers.

Wil je weten of de Mindfulness op de werkvloer training bij jou en/of jouw organisatie past? Heb je vragen over een mogelijk traject? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan of neem direct contact op. Je kan ook een Mindfulness introductie workshop bijwonen.

Bewuster van (fysieke) stress

Verbeterde focus en aandacht

Meer in het moment zijn en werken

Werk en prive beter in balans

Beter stress, perfectionisme en zorgen loslaten

Meer ruimte voor creativiteit, plezier en empathie

"Uitdagingen zijn er niet om je te blokkeren, maar om je te helpen te ontdekken wie je bent."

Bernice Johnson Reagon

In-Company & Open registration   

Maandag – vrijdag

09.00 – 18.00

Hillegomstraat 12-14, Amsterdam

Mindfulness Tips en oefeningen – ga meteen aan de slag

Het doel van dit mini werkboek is om je prikkelen en je de kans te geven meteen al je eerste stappen in de wonderlijke en soms ook uitdagende wereld van mindfulness & zelfcompassie te zetten. Succes!

Minder stress

Beter om gaan met stress, controle en perfectionisme en meer te ontspannen en in contact te staan met jezelf.

Anti-burnout

Je wordt bewuster van je grenzen, herkent stresssignalen van je lichaam en geest en leert stress los te laten.

Down-to-earth

De aanpak is down-to-earth, praktisch toepasbaar, licht zonder enige diepte te verliezen.

Naar de kern

Je gaat naar de wortel van het probleem en combineert westerse psychologie met oosterse tradities.

Carlo Norder

“De rustige en open houding die Marc aanneemt zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt. Hij weet een goede inschatting van het publiek te maken en wist met een nuchtere houding veel mensen op ons kantoor de waarde van mindfulness te laten ervaren.”

Lees hier meer reviews

 

WAAROM MARC?

Mijn ervaringen als meditatie beoefenaar en trainer-coach maken dat ik met Beyond Mindfulness een sterke combinatie van groeps –en individuele trajecten kan aanbieden. Mijn ambitie is om een authentieke bijdrage te leveren aan het proces van mensen. Door meer vanuit kracht en liefde te leven en in plaats van angst en de inner criticus.

Er lijkt een groeiende behoefte aan verdieping voorbij het gangbare mindfulness- en yoga aanbod in onze maatschappij. In mijn persoonlijke zoektocht heb ik vele paden bewandeld. Ik heb in Wales gestudeerd, ik heb drie jaar in Oost-Afrika gewoond en gewerkt en zowel in de zakelijke als de geestelijke gezondheidszorg gewerkt als trainer en coach.

 

Achtergrond:

 • Training of trainers (Jobortunity 2009 en MDF-ESA 2011)
 • Coach opleiding en practitioner opleiding Post-HBO (BGL 2013)
 • Opleiding Mindfulness trainer (SeeTrue 2014)
 • Stilte en relatie retraites bij Jan Geurtz (2015 en 2019)
 • Jaarcursussen meditatie (Jan Geurtz, 2015-2017)
 • Retraites Non-dualiteit bij Rupert Spira (2016-2019)
 • Trainingen Voice-dialogue & geweldloze communicatie (ITP 2017-2019)
 • Stilte retraite bij Adyashanti (2018)
 • Mindfulness en Dementie (Seetrue 2019)
Video: Beyond Mindfulness at the workplace

AANPAK

Beyond Mindfulness biedt in-company trajecten  aan. Bij de mindfulness op de werkvloer training is de aanpak praktisch, down-to-earth en diepgaand en zullen automatische patronen onder het licht gehouden worden. De training faciliteert de organisatie en de medewerker om het geleerde in de praktijk te brengen. Op de werkvloer. Sharon Salzberg, een belangrijke leraar op dit gebied, is een belangrijke inspiratiebron voor deze training.

Individuele coaching wordt afgestemd op de ervaring en behoefte van de persoon in kwestie. Beyond Mindfulness gebruikt elementen uit transformational presence, geweldloze communicatie, Voice Dialogue en oplossingsgericht werken.

Maak vrijblijvend kennis

Meld je aan voor een mindfulness training, dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.
Weet je nog niet welke training bij jou past? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.



  Kies je mindfulness class:

  Mindfulness op de werkvloer

  MINDFULNESS AMSTERDAM BASEERT ZICH OP DRIE CENTRALE ELEMENTEN

  • Mindfulness
  • Zelfcompassie
  • Essentie van Meditatie