Categories

Tag Cloud

info@beyondmindfulness.nl
Beyond Mindfulness | MINDFULNESS TIPS  | Videos Beyond Mindfulness Amsterdam

Videos Beyond Mindfulness Amsterdam

Interviews

Dit is een interview in het engels over mijn achtergrond, waar de kracht van Mindfulness ligt, de invloed van moderne technologie op ons functioneren en het belang van oosterse wijsheden en tradities (essentie van meditatie). Het interview werd gehouden door Dorothy Marton voor haar onderzoek aan de universiteit van Leiden, eind 2019. Haar doel was te achterhalen hoe mindfulness, yoga en meditatie (oosterse wijsheden) een rol spelen in de westerse cultuur.

Interview Beyond Mindfulness 2019

De zoektocht naar geluk, betekenis en onszelf

Het tweede deel van het interview gaat over betekenis hebben in je werk, je eigen authenticiteit leren kennen, de zoektocht naar geluk en wie je in essentie bent, angst en uitstelgedrag en mijn rol als coach en trainer in dit.

2e deel interview Beyond Mindfulness

Interviews in Volkskrant en Elle

Hier nog twee interviews, voor de Volkskrant en Elle, die ik in 2019 namens het Groei Atelier gaf:

Webinars

Deze webinar laat je op een interactieve manier kennismaken met Mindfulness. Je leert over het brein, neuroplasticiteit, hoe moderne stress je dagelijks leven beïnvloedt en het krachtige antwoord van mindfulness hierop. Je gaat zelf ervaren wat meditatie is en wat de mindfulness aanpak voor je kan doen. Dit is de volledige webinar, die in mei 2020 live is opgenomen.

het gevaar van aannames

Dit is een onderdeel uit bovenstaande de webinar. Deze video (2 min) gaat over het gevaar van aannames en om interpretaties als objectief waar te zien. In Mindfulness zeggen we vaak “gedachten zijn geen feiten”.

Meer weten over Marc en Beyond Mindfulness klik hier.

 

Tags: