info@beyondmindfulness.nl

Kies jouw Mindfulness training

De 8-weekse mindfulness trainingen zijn de basis. Via de zelfcompassie training, individuele begeleiding of Mindfulness retraite kun jij je verder verdiepen. Leer mij en de aanpak beter kennen via een mindfulness workshop of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als categorie 1 trainer bij de VMBN, kunnen een deel van de kosten van de 8-weekse mindfulness trainingen en individuele begeleiding vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering.

Mindfulness cursus

Mindfulness is een bewuste, vrije en ‘wakkere’ manier van zijn. Deze cursus leert je gedachten, gevoelens en gedrag te observeren in de plaats van op de automatische piloot te reageren.

Lees verder
Coachsessie in actie

De coaching heeft een pragmatische, diepgaande en oplossingsgerichte benadering; het vergemakkelijkt je omgang met angst en stress en het stimuleert je om life-events echt aan te gaan.

Lees verder
Mindfulness retraite aug 2021 Terschelling

In de mindfulness retraite ben je even weg uit je dagelijkse leven, midden in de Texelse natuur. Je leert om met compassie met jezelf en pijnlijke situaties om te gaan, je stopt met ze te bevechten.

Lees verder

Via zelfcompassie, mindfulness en geweldloze communicatie leer je lastige emoties aan gaan, voor jezelf zorgen zoals je dat bij je beste vriend doet en hiermee je weg naar geluk te openen.

Lees verder
Mindfulness op de werkvloer

Stress, burn-out, angst en verlies van plezier en creativiteit nemen toe op de werkvloer en duizenden onderzoeken laten zien dat mindfulness hier een krachtige antwoord op is.

Lees verder

Wil je weten welke training bij je past dan kom naar een introductie workshop of bel voor een gratis kennismakingsgesprek. Vul op deze website het contactformulier in en dan gaan we samen opzoek.

Ga naar het contactformulier
Video: Mindfulness Amsterdam training

BEYOND MINDFULNESS BASEERT ZICH OP DRIE CENTRALE ELEMENTEN

De Beyond Mindfulness trainingen steunt op 3 elementen die in vele spirituele en filosofische stromingen centraal staan:

Mindfulnessbewustzijn ontwikkelen, aandacht in het hier en nu, ruimte en acceptatie voor voorbijgaande gedachten en gevoelens.

Zelfcompassiegewaarworden van lijden, erkennen van medemenselijkheid, compassie ontwikkelen voor de tijdelijke aard van de fluctuaties van de mind.

Gewaarzijn, ontdek wie je echt bentonderzoeken van de mind en de kern van je ware aard.

NEEM CONTACT OP OF KOM LANGS BIJ BEYOND MINDFULNESS IN AMSTERDAM OF ALKMAAR

Zowel de mindfulness trainingen als de life coaching zijn in Amsterdam op de Hillegomstraat 12-14. De kamer is mooi licht, gezellig en de locatie is goed gelegen tussen het Surinameplein en het Hoofddorpplein. Vanaf 1 juli 2021 worden er ook trajecten in Alkmaar aangeboden. Voor vragen kun je me altijd bellen op +31617720928 of e-mailen op info@beyondmindfulness.nl en ik zal zo snel mogelijk reageren.

CONTACT