info@beyondmindfulness.nl

Kies jouw Mindfulness training

De 8-weekse mindfulness trainingen zijn de basis. Via de zelfcompassie training, individuele begeleiding of Mindfulness retraite kun jij je verder verdiepen. Leer mij en de aanpak beter kennen via een mindfulness workshop of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als categorie 1 trainer bij de VMBN, kunnen een deel van de kosten van de 8-weekse mindfulness trainingen en individuele begeleiding vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering.

Mindfulness cursus

Mindfulness is een bewuste, vrije en ‘wakkere’ manier van zijn. Deze cursus leert je gedachten, gevoelens en gedrag te observeren in de plaats van op de automatische piloot te reageren.

Lees verder
Coachsessie in actie

De coaching heeft een pragmatische, diepgaande en oplossingsgerichte benadering; het vergemakkelijkt je omgang met angst en stress en het stimuleert je om life-events echt aan te gaan.

Lees verder
Mindfulness retraite aug 2021 Terschelling

In de mindfulness retraite ben je even weg uit je dagelijkse leven, midden in de natuur. Je leert om met compassie met jezelf en pijnlijke situaties om te gaan, je stopt met ze te bevechten.

Lees verder
Online Mindfulness Academie

Via Online cursussen, meditaties, Podcasts en meer, wil ik je op een laagdrempelige en betaalbare manier faciliteren in jouw zoektocht naar geluk en innerlijke rust. 

Lees verder
Mindfulness op de werkvloer

Stress, burn-out, angst en verlies van plezier en creativiteit nemen toe op de werkvloer en duizenden onderzoeken laten zien dat mindfulness hier een krachtige antwoord op is.

Lees verder

Wil je weten welke training bij je past dan kom naar een introductie workshop of bel voor een gratis kennismakingsgesprek. Vul op deze website het contactformulier in en dan gaan we samen opzoek.

Ga naar het contactformulier
Video: Mindfulness Amsterdam training

BEYOND MINDFULNESS BASEERT ZICH OP DRIE CENTRALE ELEMENTEN

De Beyond Mindfulness trainingen steunen op 3 elementen die in vele spirituele en filosofische stromingen centraal staan:

Mindfulnessbewustzijn ontwikkelen, aandacht in het hier en nu, ruimte en acceptatie voor voorbijgaande gedachten en gevoelens.

Zelfcompassiegewaarworden van lijden, erkennen van medemenselijkheid, compassie ontwikkelen voor de tijdelijke aard van de fluctuaties van de mind.

Gewaarzijn, ontdek wie je echt bentonderzoeken van de mind en de kern van je ware aard.

Ervaringen

Sofie de Rechteren van Hemert

Een heel fijne ervaring bij Marc! Alle sessies in een vertrouwde en veilig gecreëerde omgeving, toegepast op de persoon en met waardevolle inzichten direct toe te passen in de praktijk. Fijn dat alle sessies een specifiek onderdeel behandelen, een super totaalervaring levenslessen.

Janneke Varenkamp

Ik heb onlangs een hele leerzame mindfulness training gevolgd bij Marc. Het waren fijne lessen met een praktische inslag en een erg persoonlijke benadering. Ik zou deze training iedereen aanraden!

 

Reviews Beyond Mindfulness trainings

Caroline Laan

Ik heb de Mindfulness training van Marc als zeer positief ervaren. Marc is een professional met veel kennis van zaken, die daarnaast ook nog eens zeer betrokken is bij de groep. Door zijn manier van vragen stellen, dringt hij tot de kern door, waardoor inzichten en bewustwording worden gecreëerd! Voor iedereen die zichzelf beter wilt leren kennen en meer rust wilt ervaren zeker een aanrader!

Vergoeding zorgverzekering

Goed nieuws: diverse zorgverzekeraars vergoeden een aanzienlijk deel van de 8-weekse mindfulness training – vaak vanuit de aanvullende verzekering. Ook de individuele mindfulness sessies worden in sommige gevallen vergoed onder het kopje ‘altnernatieve zorg’ of individuele mindfulness training.

De Beyond Mindfulness trainingen komen hiervoor in aanmerking omdat ik als categorie 1 trainer ben aangesloten bij de VMBN – de Nederlandse beroepsvereniging voor Mindfulness Based Trainers. Deze aansluiting staat garant voor een bepaalde kwaliteit en professionele uitvoering en dit kan een vereiste zijn vanuit zorgverzekeraars om mindfullness trainingen gedeeltelijk te vergoeden.

Checken of jij recht hebt op vergoeding? Bekijk de zorgwijzer voor een overzicht van de voorwaarden per verzekeraar. Ook kun je natuurlijk contact opnemen met je eigen zorgverzekeraar om te kijken of jij voor een vergoeding in aanmerking komt.

Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met me op.

Marc Keller’s achtergrond

Mindfulness, yoga en meditatie zijn altijd een belangrijk onderdeel geweest van mijn leven. Hierbij heb ik (letterlijk) vele paden bewandeld om te komen waar ik nu ben. Zo studeerde ik in Wales waar ik mijn master Internationale Betrekkingen haalde. Maar mijn interesse voor andere culturen, landen en gebruiken werd pas echt aangewakkerd toen ik naar Oostelijk Afrika vertrok. Als expat woonde en werkte ik daar drie jaar. Daar had ik alle ruimte om te ontdekken wie ik was, ik ging boeken lezen van Eckhart Tolle en begon yoga en meditaties sessies te volgen. Terug in Nederland begon ik mijn loopbaan als Mindfulness trainer en life-coach, in zowel de zakelijke wereld als binnen de GGZ. Ook begon ik met het geven van wekelijkse trainingen in mindfulness en zelfcompassie. Vier jaar later besloot ik terug te gaan naar Tanzania om daar een eerste Beyond Mindfulness training te geven, met succes. Deze ervaring leidde tot de start van Beyond Mindfulness Amsterdam in 2018.

 

Van persoonlijke zoektocht naar persoonlijke missie

Mijn persoonlijke zoektocht naar de ‘essentie van de mind’ kreeg gedurende mijn eigen proces steeds meer diepgang. Door een relatie-crisis ging ik boeken lezen en retraites en jaarcursussen bij Jan Geurtz volgen. Daarna was het proces niet meer te stoppen. Jaarlijks volgde ik meerdere retraites bij Rupert Spira, Adyashanti, Tilicho en ik reisde naar Nepal en India. Langzaam aan leer(de) ik de ware kracht van loslaten kennen en mezelf te herkennen als bewustzijn. Dit alles brengt een nieuw soort rust en plezier in mijn leven.  In dit traject hebben mijn leraren mij altijd gestimuleerd om alles zelf te ontdekken en te ervaren. Deze benadering staat in mijn aanpak ook altijd centraal. Ik zie mezelf vooral als een facilitator in jouw proces, als iemand die jouw nieuwsgierigheid voedt voorbij de reguliere mindfulness.

Mijn persoonlijke missie is om je op een onbevooroordeelde manier te begeleiden in je persoonlijke proces. De regie bij jou te leggen, zodat je op je eigen weten en kracht leert vertrouwen. Ik doe dit door terug te geven wat ik zie en hoor, door vragen te stellen en door te confronteren wanneer dat nodig is. Gelijkheid en niet-oordelen zijn hierbij erg belangrijk voor mij. Dit is direct geïntegreerd in de manier waarop ik werk.

 

Waarom kiezen voor Marc als trainer/coach?

Al ruim tien jaar geef ik zelfcompassie en mindfulness trainingen en coach ik mensen in hun eigen thematiek. Als coach ben ik me steeds meer gaan richten op de moeder der emoties: angst. Ik zie hoe angst bij velen een remmende en verlammende rol speelt. Denk aan de toenemende angst om te falen, perfectionisme, angst om ons uit te spreken en vooral de angst om onszelf te mogen zijn. Aangezien ik hier zelf niet onbekend mee ben, weet ik hoe lastig èn belangrijk dit is.

Mijn doel is een waardevolle bijdrage te leveren aan jouw persoonlijke proces. Door je te leren om minder vanuit angst te leven en meer vanuit liefde en verbondenheid. Mijn eigen ervaringen als meditatiebeoefenaar en trainer-coach maken dat ik met Beyond Mindfulness een mooie combinatie van groeps –en individuele trajecten kan aanbieden. Mijn kracht ligt in het simpel en toegankelijk maken van de essentie van mindfulness meditatie, zonder de diepte ervan te verliezen.

Meer weten? Bekijk dan eens mijn videos, interviews en/of  ebook. Liever vrijblijvend kennis maken en meer weten over mindfulness meditatie en mijn aanpak? Stuur me dan hier een berichtje.

NEEM CONTACT OP OF KOM LANGS BIJ BEYOND MINDFULNESS IN AMSTERDAM OF ALKMAAR

Zowel de mindfulness trainingen als de life coaching zijn in Amsterdam op de Hillegomstraat 12-14. De kamer is mooi licht, gezellig en de locatie is goed gelegen tussen het Surinameplein en het Hoofddorpplein. Vanaf 1 juli 2021 worden er ook trajecten in Alkmaar aangeboden. Voor vragen kun je me altijd bellen op +31617720928 of e-mailen op info@beyondmindfulness.nl en ik zal zo snel mogelijk reageren.

CONTACT
beyond mindfulness op google maps