Categories

Tag Cloud

Kies je Mindfulness traject

De mindfulness training van 8 weken is de basis. Doormiddel van korte 3-weekse trainingen en/of individuele coaching kan je je verder verdiepen. Om mij en mijn aanpak beter te leren kennen is een mindfulness introductietraining of een vrijblijvend kennismakingsgesprek de ideale manier.

Mindfulness cursus

Mindfulness is een bewuste, vrije en ‘wakkere’ manier van zijn. Deze 8-weekse leert je gedachten, gevoelens en gedrag te observeren in de plaats van erop te reageren.

Lees verder

Mindfulness coach

Mijn coaching is een pragmatische, diepgaande en oplossingsgerichte benadering; het vergemakkelijkt je omgang met stress, burn-out en stimuleer om life-events echt aan te gaan.

Lees verder

Mindfulness Retraite

Tijdens deze mindfulness retraite is er ruimte voor een duurzame, intensieve kennismaking en ervaring met zelfcompassie. Even weg uit je dagelijkse leven, midden in de Texelse natuur.

Lees verder
Meditation training

Zelfcompassie

Via zelfcompassie, mindfulness en geweldloze communicatie leer je lastige emoties aan gaan, voor jezelf zorgen zoals je dat bij je beste vriend doet en hiermee je weg naar geluk te openen.

Lees verder
Training essentie van meditatie

Essentie van Meditatie

Dit is een verdieping op mindfulness en meditatie met behulp van self-inquiry; het onderzoeken van de de geest. Daarbij ervaren en achterhalen wat non-dualiteit is en niet.

Lees verder

Als je wilt weten wat bij je past dan kom naar een introductie cursus of bel voor een gratis kennismakingsgesprek.

Ga naar gratis Workshop