Categories

Tag Cloud

Kies je Mindfulness traject

De mindfulness training van 8 weken is de basis. Doormiddel van korte 3-weekse trainingen en/of individuele coaching kan je je verder verdiepen. Om mij en mijn aanpak beter te leren kennen is een mindfulness introductietraining of een vrijblijvend kennismakingsgesprek de ideale manier.

Mindfulness is een bewuste, vrije en ‘wakkere’ manier van zijn. Deze 8-weekse leert je gedachten, gevoelens en gedrag te observeren in de plaats van erop te reageren.

Lees verder

Mijn coaching is een pragmatische, diepgaande en oplossingsgerichte benadering; het vergemakkelijkt je omgang met stress, burn-out en stimuleer om life-events echt aan te gaan.

Lees verder

Tijdens deze mindfulness retraite is er ruimte voor een duurzame, intensieve kennismaking en ervaring met zelfcompassie. Even weg uit je dagelijkse leven, midden in de Texelse natuur.

Lees verder
Meditation training

Via zelfcompassie, mindfulness en geweldloze communicatie leer je lastige emoties aan gaan, voor jezelf zorgen zoals je dat bij je beste vriend doet en hiermee je weg naar geluk te openen.

Lees verder

Stress, burn-out, angst en verlies van plezier en creativiteit nemen toe op de werkvloer en duizenden onderzoeken laten zien dat mindfulness hier een krachtige antwoord op is.

Lees verder

Wil je niet meer laten leiden door angst en je hart gaan volgen? Kom na de workshop of bel voor gratis kennismakingsgesprek.

Ga naar Workshop