info@beyondmindfulness.nl

Kies jouw Mindfulness traject

Binnen de verschillende mindfulness trainingen, is de mindfulness cursus is de basis. Via de zelfcompassie training of Mindfulness retraite kun jij je verder verdiepen. Om mij en mijn aanpak beter te leren kennen is een mindfulness introductietraining of een vrijblijvend kennismakingsgesprek de ideale manier.

Mindfulness cursus

Mindfulness is een bewuste, vrije en ‘wakkere’ manier van zijn. Deze cursus leert je gedachten, gevoelens en gedrag te observeren in de plaats van op de automatische piloot te reageren.

Lees verder

Angst coaching kent een praktische, diepgaande en oplossingsgerichte benadering; het helpt om beter met angst om te gaan, het meer los te laten en iets eng te vinden maar het toch te doen.

Lees verder
Mindfulness retraite Texel

In de mindfulness retraite ben je even weg uit je dagelijkse leven, midden in de Texelse natuur. Je leert om met compassie met jezelf en pijnlijke situaties om te gaan, je stopt met ze te bevechten.

Lees verder

Via zelfcompassie, mindfulness en geweldloze communicatie leer je lastige emoties aan gaan, voor jezelf zorgen zoals je dat bij je beste vriend doet en hiermee je weg naar geluk te openen.

Lees verder
Mindfulness op de werkvloer

Stress, burn-out, angst en verlies van plezier en creativiteit nemen toe op de werkvloer en duizenden onderzoeken laten zien dat mindfulness hier een krachtige antwoord op is.

Lees verder

Wil je weten welke training bij je past dan kom naar een introductie workshop of bel voor een gratis kennismakingsgesprek. Vul op deze website het contactformulier in en dan gaan we samen opzoek.

Ga naar het contactformulier
Video: Mindfulness Amsterdam training

BEYOND MINDFULNESS AMSTERDAM BASEERT ZICH OP DRIE CENTRALE ELEMETEN

De benadering van Beyond Mindfulness Amsterdam steunt op 3 elementen die in vele spirituele en filosofische stromingen centraal staan:

Mindfulnessbewustzijn ontwikkelen, aandacht in het hier en nu, ruimte en acceptatie voor voorbijgaande gedachten en gevoelens.

Zelfcompassiegewaarworden van lijden, erkennen van medemenselijkheid, compassie ontwikkelen voor de tijdelijke aard van de fluctuaties van de mind.

De essentie van meditatieonderzoeken van de mind en de kern van je ware aard.

NEEM CONTACT OP OF KOM LANGS BIJ BEYOND MINDFULNESS AMSTERDAM

Zowel de trainingen als coaching zijn in Amsterdam op de Hillegomstraat 12-14. De kamer is mooi licht, gezellig en de locatie is goed gelegen tussen het Surinameplein en het Hoofddorpplein. Voor vragen kun je me altijd bellen op +31617720928 of e-mailen op info@beyondmindfulness.nl en ik zal zo snel mogelijk reageren.

CONTACT