Categories

Tag Cloud

Beyond Mindfulness | Mindfulness Trainingen | Mindfulness coach

Mindfulness coach

Individuele Mindfulness coaching is een zeer krachtig middel waarmee je leert omgaan met (negatieve) emoties, bewustere beslissingen te nemen en te vertrouwen op je eigen kracht en zelfvertrouwen. Mindfulness (meditatie) is in deze aanpak niet een trucje dat je voor een bepaalde periode toepast, maar een manier van leven.

Werkstress, burnout en algehele ontevredenheid over het (werkende) leven komen steeds vaker voor. Vaak richten we ons op de korte termijn en willen we het probleem zo snel mogelijk opgelost hebben. Alleen komen de onderliggende gevoelens van ontevredenheid, die eerder werden genegeerd, naar de oppervlakte en moeten worden aangepakt. Niet omdat het leuk en makkelijk is maar omdat het je een stabieler, gelukkiger en relaxter persoon kan maken.

 

De kracht van Beyond Mindfulness 

Een cruciale stap op weg naar duurzaam geluk is om de identificatie met gedachten en gevoelens los te laten en de kern van het probleem durven aangaan. De werkwijze is diepgaand en oplossingsgericht en praktische handvaten helpen je om het in je dagelijks leven toe te passen. 

In de 7+ jaar ervaring, mijn drive voor mindfulness meditatie en een pragmatische en niet-oordelende aanpak zit de kracht van Beyond Mindfulness. Wil je kennismaken? Heb je vragen over coaching en/of mindfulness? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, bekijk de veelgestelde vragen of neem direct contact met mij op!

Ga voor duurzaam geluk

Voel je empowered

Aangaan van moeilijke thema’s

Beter omgaan met stress en burn-out

Tools en inzichten toepassen in het dagelijkse leven

Maak vrije en bewuste keuzes

"Mijn taak is niet om jouw vragen te beantwoorden, maar om je antwoorden te bevragen"

Adyashanti

Losse sessies
€90 per uur

Basis: 4 sessies van 1,5 uur
€ 510
Groei: 6 sessies van  1,5 uur
€ 742
Groei extra: 8 sessies van 1,5 uur
€ 960

Prijzen incl. BTW & zakelijke uur tarieven €95 excl. BTW

Maandag – Vrijdag

Hillegomstraat 12-14, Amsterdam

Volledige agenda

Mindfulness Tips en oefeningen – ga meteen aan de slag

Met dit mini werkboek word je hopelijk geprikkeld en in de actie gezet om je eerste stappen in de wonderlijke en soms ook uitdagende wereld van mindfulness & zelfcompassie te zetten.

Minder stress

Beter om gaan met stress, controle en perfectionisme en meer te ontspannen en in contact te staan met jezelf.

Anti-burnout

Je wordt bewuster van je grenzen, herkent stresssignalen van je lichaam en geest en leert stress los te laten.

Down-to-earth

De aanpak is down-to-earth, praktisch toepasbaar, licht zonder enige diepte te verliezen.

Naar de kern

Je gaat naar de wortel van het probleem en combineert westerse psychologie met oosterse tradities.

AANPAK

Ik combineer life-coaching met mindfulness-meditatie. Mijn manier van coachen wordt gekenmerkt door een pragmatische en oplossingsgerichte aanpak. In mijn methode zal ik naast mindfulness ook gebruik maken van Transformational Presence, geweldloze communicatie, The Work of Byron Katie en Voice Dialogue.

Mijn persoonlijke missie is om je op een onbevooroordeelde manier te faciliteren in je eigen proces. Ik doe dit door terug te geven wat ik zie en hoor, door vragen te stellen en door te confronteren wanneer dat nodig is. Gelijkheid en niet-oordelen zijn erg belangrijk voor mij. Dit is direct geïntegreerd in de manier waarop ik werk.

WAAROM MARC?

Er lijkt sprake te zijn van een groeiende behoefte aan verdieping voorbij het gangbare mindfulness- en yoga aanbod in onze maatschappij. In mijn persoonlijke zoektocht heb ik vele paden bewandeld. Ik heb in Wales gestudeerd, ik heb drie jaar in Tanzania gewoond en gewerkt en zowel in de zakelijke als de geestelijke gezondheidszorg gewerkt als trainer en coach.

Ik heb de ambitie om een authentieke bijdrage te leveren aan het proces van mensen. Door minder vanuit angst en meer vanuit liefde en verbondenheid te leven. Mijn ervaringen als meditatie beoefenaar en trainer-coach maken dat ik met Beyond Mindfulness een mooie combinatie van groeps –en individuele trajecten kan aanbieden.

Achtergrond:

 • Training of trainers (Jobortunity 2009 en MDF-ESA 2011)
 • Coach opleiding en practitioner opleiding Post-HBO (BGL 2013)
 • Opleiding Mindfulness trainer (SeeTrue 2014)
 • Stilte en relatie retraites bij Jan Geurtz (2015 en 2019)
 • Jaarcursussen Zelfcompassie & Dzogchen (Jan Geurtz, 2015-2017)
 • Boeddhistische meditatie cursus & individuele retraite (Nepal 2016)
 • Retraites Non-dualiteit bij Rupert Spira (2016-2019)
 • Diverse trainingen Voice-dialogue & geweldloze communicatie (ITP 2017-2019)
 • Meditatie & theater retraite Arunachala Bakhti Lab (India 2018)
 • Stilte retraite bij Adyashanti (2018)

VEEL GESTELDE VRAGEN

Is het mogelijk om individuele begeleidingssessies te hebben tijdens trainingen?

Ja, dat kan zeker. Beyond Mindfulness is zo opgezet dat mindful coaching perfect te combineren is met trainingen.  De ervaring leert dat het nuttig is bij het integreren en verdiepen van je (mindfulness) beoefening en de kern van jouw specifieke probleem te onderzoeken.

Is mindful coaching te combineren met life-coaching, loopbaancoaching en/of stress en burn-out begeleiding? 

Zeker! Ik werk al jaren onder de vlag van het loopbaan en stress en burn-out coachingsbureau het Groei Atelier. Naast gediplomeerd Mindfulness trainer en coach, heb ik een post-hbo life-coaching afgerond en mij verder ontwikkeld in oplossingsgericht werken, voice-dialogue, loopbaan coaching en geweldloze communicatie.

Hoe verhouden Mindfulness, Zelfcompassie en Essentie van Meditatie zich tot elkaar?

In de Mindfulness training wordt allereerst de ‘monkey mind’ tot rust gebracht. Vervolgens leer je op een compassievolle manier met jezelf om te gaan. Als laatste onderzoek je wat de essentie van onze geest is en hiermee de kern van je problemen aan te gaan. Bij FAQ kan je meer veel gestelde vragen bekijken.

v

Klanten Reviews

★★★★★

Marc is a very good coach, he is understanding and compassionate. He also pushes you just beyond your borders with a lot of respect so you can trust t...

Kovács Anna, Amsterdam

★★★★★

Marc is a positive and energetic person, open-minded, deep and a very good listener. He takes really good care of people around him, so I strongly rec...

Elisa Caligiana, Amsterdam

★★★★★

Ik heb net mijn 8-weekse mindfulness training afgerond en ik kan iedereen deze cursus aanraden! Marc is een attente man, die erg betrokken is bij zowe...

Maxime Fischer, Amsterdam

★★★★

Heb je interesse in een Mindfull training, dan is het een aanrader om deze 8-weekse training bij Marc Keller te doen..! Ik ( Diana) was onderdeel van...

diana soons, Amsterdam

★★★★★

Een hele fijne training om je de basis van de 8 weekse, eigen te maken. Op een nuchtere manier wordt alle informatie aangereikt en behandeld. Een echt...

Mirella van der Wal, Amsterdam

Meer Reviews

Join Our Mindfulness Class

Meld je aan voor een mindfulness training of coaching, dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.
Weet je nog niet wat bij jou past? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.Kies je mindfulness class:

MINDFULNESS AMSTERDAM BASEERT ZICH OP DRIE CENTRALE ELEMENTEN:

 • Mindfulness
 • Zelfcompassie
 • Essentie van Meditatie