Categories

Tag Cloud

Beyond Mindfulness | Mindfulness Trainingen | Mindfulness cursus

Mindfulness cursus

De basis van deze mindfulness cursus ligt bij de door Jon Kabat Zinn ontwikkelde mindfulness-cursus en dit wordt gecombineerd met elementen uit de cognitieve Mindfulness en stress reductie aanpak. Het gebruik van mindfulness in het dagelijks leven helpt je om op een kalme, wijze en bewuste manier met problemen om te gaan. Onbewuste reacties, gewoonten en patronen worden herkend en geven ons een keuze: hoe gaan we om met een bepaalde situatie en waarom?

Met behulp van meditatie en oefeningen ga je beter voor jezelf zorgen, lastige situaties accepteer je gemakkelijker, meer te genieten van dit moment en je leert beter om gaan met moeilijke emoties. Ook leer je dwingende en kritische gedachten patronen met meer afstand te bekijken en ze daardoor beter los te kunnen laten.

De kracht van Beyond Mindfulness

Op een simpele maar diepgaande manier laat Beyond Mindfulness je eigen patronen herkennen en geef het je de kans bewuste keuzes te maken. Je leert een andere manier van handelen en misschien zelfs wel van leven aan. Meditaties en mindfulness geven ons niet alleen een tijdelijk moment van rust maar je leert ontspannen in het leven zelf.

Wil je weten of deze training bij je past? Meld je aan voor een gratis individueel kennismakingsgesprek Dit geeft je een mooie gelegenheid om kennis te maken met de aanpak van Beyond Mindfulness en mindfulness zelf te ervaren. 

Je maakt bewuster keuzes

Je leert met meer aandacht en focus te handelen

Je bent authentieker

Je hebt begrip voor jezelf als je het moeilijk hebt

Meer acceptatie als het tegen zit

je eigen emoties meer toelaten met vriendelijkheid en rust

"Het leven is een dans, Mindfulness is aanwezig zijn bij die dans"

Amit Ray

Mindfulness Cursus
€ 195 Incl BTW

28 feb, 6, 13, 20 en 27 maart 2020

Vrijdag van 16.00 – 18.15

Hillegomstraat 12-14, Amsterdam

Volledige Agenda

Gratis Workshop»

Mindfulness Tips en oefeningen – ga meteen aan de slag

Met dit mini werkboek word je hopelijk geprikkeld en in de actie gezet om je eerste stappen in de wonderlijke en soms ook uitdagende wereld van mindfulness & zelfcompassie te zetten.

Minder stress

Beter om gaan met stress, controle en perfectionisme en meer te ontspannen en in contact te staan met jezelf.

Anti-burnout

Je wordt bewuster van je grenzen, herkent stresssignalen van je lichaam en geest en leert stress los te laten.

Down-to-earth

De aanpak is down-to-earth, praktisch toepasbaar, licht zonder enige diepte te verliezen.

Naar de kern

Je gaat naar de wortel van het probleem en combineert westerse psychologie met oosterse tradities.

AANPAK

De benadering van Beyond Mindfulness is vooral gebaseerd op de inzichten en aanpak van de oprichters van mindfulness. De aanpak is een mix tussen traditionele Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) van Jon Kabat Zinn en de Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) van Mark Williams, Zindel Segal en John Teasdale.

Het tweede deel van de mindfulness cursus combineert mindfulness met zelfcompassie. Deze mooie combinatie bestaat uit diverse meditaties, diepgaande oefeningen, inspirerende video’s, lessen en groepsdiscussies.

De mindfulness cursus is bedoeld voor mensen met weinig tot geen ervaring met mindfulness.

WAAROM MARC?

Er lijkt sprake te zijn van een groeiende behoefte aan verdieping voorbij het gangbare mindfulness- en yoga aanbod in onze maatschappij. Ik heb de ambitie om een authentieke bijdrage te leveren aan dit proces van mensen. Door minder vanuit angst en meer vanuit liefde en verbondenheid te leven.

In mijn persoonlijke zoektocht heb ik vele paden bewandeld. Ik heb in Wales gestudeerd, ik heb drie jaar in Tanzania gewoond en gewerkt en zowel in de zakelijke als de geestelijke gezondheidszorg gewerkt als trainer en coach. Mijn ervaringen als meditatie beoefenaar en trainer-coach maken dat ik met Beyond Mindfulness een mooie combinatie van groeps –en individuele trajecten kan aanbieden.

Achtergrond:

 • Coach opleiding en practitioner opleiding Post-HBO (BGL 2013)
 • Opleiding Mindfulness trainer (SeeTrue 2014)
 • Stilte en relatie retraite bij Jan Geurtz (2015 en 2019)
 • Jaarcursussen Zelfcompassie & Dzogchen (Jan Geurtz, 2015-2017)
 • Boeddhistische meditatie cursus & individuele retraite (Nepal 2016)
 • Retraites Non-dualiteit bij Rupert Spira (2016-2020)
 • Trainingen Voice-dialogue & geweldloze communicatie (ITP 2017-2019)
 • Stilte retraite bij Adyashanti (2018)
 • Mindfulness en Dementie workshop (Seetrue 2019)

VEEL GESTELDE VRAGEN

Waarom bestaat deze Mindfulness training uit vijf sessies?

Het geeft de deelnemer meer flexibiliteit. Deze basis mindfulness training geeft je een sterke basis om stress, angst en piekeren aan te gaan. Vervolgens kan je zelf kiezen voor de vervolg mindfulness training zelfcompassie. Drie avonden in Amsterdam of een weekend retraite op Texel. De basis en de vervolg zijn samen vergelijkbaar met de gangbare 8-weekse mindfulness.

Kan ik ook eerst kennismaken voordat ik me aanmeld voor de Mindfulness cursus?

Dat kan zeker! Als je graag eerst meer wilt weten over mij en Beyond Mindfulness is een mindfulness introductie workshop een perfecte eerste stap. Je kan natuurlijk ook contact opnemen om kennis te maken en in een gratis persoonlijk gesprek te bepalen wat jouw wensen en behoeften zijn.

In wat voor ruimte vind de training plaats en wat kan ik daar verwachten?

De trainingen worden gegeven in een mooie, ruime en goed te bereiken locatie in Amsterdam oud-zuid. Alle materialen zijn aanwezig: yogamatten, meditatiekussens, stoelen en dekens. Qua kleding kun je alles dragen waar je je prettig bij voelt. Dus werkkleding (jeans) is prima, zelfs bij actievere oefeningen zoals mindful yoga en loopmeditatie. Bij FAQ kan je meer veel gestelde vragen bekijken.

v

Klanten Reviews

★★★★★

Marc is a very good coach, he is understanding and compassionate. He also pushes you just beyond your borders with a lot of respect so you can trust t...

Kovács Anna, Amsterdam

★★★★★

Marc is a positive and energetic person, open-minded, deep and a very good listener. He takes really good care of people around him, so I strongly rec...

Elisa Caligiana, Amsterdam

★★★★★

Ik heb net mijn 8-weekse mindfulness training afgerond en ik kan iedereen deze cursus aanraden! Marc is een attente man, die erg betrokken is bij zowe...

Maxime Fischer, Amsterdam

★★★★

Heb je interesse in een Mindfull training, dan is het een aanrader om deze 8-weekse training bij Marc Keller te doen..! Ik ( Diana) was onderdeel van...

diana soons, Amsterdam

★★★★★

Een hele fijne training om je de basis van de 8 weekse, eigen te maken. Op een nuchtere manier wordt alle informatie aangereikt en behandeld. Een echt...

Mirella van der Wal, Amsterdam

Meer Reviews

Join Our Mindfulness Class

Meld je aan voor een mindfulness training, dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.
Weet je nog niet welke training bij jou past? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.Kies je mindfulness class:

MINDFULNESS AMSTERDAM GEBASEERD OP DRIE KERN ELEMENTEN:

 • Mindfulness
 • Zelfcompassie
 • Essentie van Meditatie