Categories

Tag Cloud

Beyond Mindfulness | Mindfulness Trainingen | Mindfulness Retraite

Mindfulness Retraite

Via Zelfcompassie angst aangaan en beter voor jezelf zorgen

Mindfulness, zelfcompassie en het aangaan van je angst zijn de centrale thema’s in dit weekend. Je leert lastige situaties los te laten, te ontspannen in wie je bent en meer in het moment te leven. Niet alleen tijdens de retraite maar je krijgt praktische handvaten en oefeningen mee om dit op het ‘vasteland’ toe te passen. Neem een ​​pauze van het dagelijkse leven en ontspan in de prachtige natuur van Texel. Er is voldoende ruimte voor wandelingen en ontspanning. Voor meer gedetailleerde en praktische informatie kun je het zelfcompassie retraite weekend document downloaden.

In dit mindfulness retraite weekend leer je om met meer compassie om te gaan met moeilijke of pijnlijke situaties, zodat je ze niet meer uit de weg hoeft te gaan. Je stopt met ze te bevechten, door juist contact met ze te maken (te voelen). Hiermee ‘overwin’ je je angst en maak je ruimte voor plezier, geluk en innerlijke rust.

De kracht van Beyond Mindfulness 

Mindfulness is goed voor iedereen die niet alleen bewuster wil leven, maar ook meer wil genieten van het leven. Bij Beyond Mindfulness leer je om met compassie en bewustzijn met moeilijke situaties omgaan, zodat je deze niet meer uit de weg hoeft te gaan. Op een down-to-earth manier leer je de kern van meditatie toe passen.

Heb je vragen over de mindfulness retraite, mindfulness trainingen en wil je eerst kennis maken? Kom na de gratis introductie workshop 23 mei, vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan of neem direct contact op met mij! 

Je wordt bewust van eigen (negatieve) patronen

Je leert angst aangaan

Ervaar de kracht van mindfulness

Je ontdekt je kernwaarden

Geluk meer vanuit jezelf laten komen

Meditaties en tools voor dagelijks gebruik

"Je hart is het licht van deze wereld. Doof het niet met je gedachten."

              Mooji

Mindfulness Retraite Weekend
€ 395  incl. BTW

12 – 14 juni 2020

Vrijdag middag, Zaterdag en zondag middag

Download programma PDF

Texel

Volledige Agenda

Gratis Workshop»

Mindfulness Tips en oefeningen – ga meteen aan de slag

Met dit mini werkboek word je hopelijk geprikkeld en in de actie gezet om je eerste stappen in de wonderlijke en soms ook uitdagende wereld van mindfulness & zelfcompassie te zetten.

Minder stress

Beter om gaan met stress, controle en perfectionisme en meer te ontspannen en in contact te staan met jezelf.

Anti-burnout

Je wordt bewuster van je grenzen, herkent stresssignalen van je lichaam en geest en leert stress los te laten.

Down-to-earth

De aanpak is down-to-earth, praktisch toepasbaar, licht zonder enige diepte te verliezen.

Naar de Kern

Je gaat naar de wortel van het probleem en combineert westerse psychologie met oosterse tradities.

AANPAK

In dit retraite weekend combineren we de aanpak van Jon Kabat Zinn, Kristin Neff met andere oefeningen en meditaties over het aangaan van onderliggende emoties, zoals angst. Je leert ook je kernwaarden ontdekken en ze te volgen.

Geluk is iets dat in ons zit en in dit mindfulness retraite weekend zullen we dat proberen te ontgrendelen. Te leren leven vanuit liefde, in plaats van angst. Mindfulness, zelfcompassie, geweldloze communicatie, yoga en zelfs elementen uit Voice Dialogue komen terug op een gevarieerde, diepgaande en down-to-earth manier.

WAAROM MARC?

Er lijkt sprake te zijn van een groeiende behoefte aan verdieping voorbij het gangbare mindfulness- en yoga aanbod in onze maatschappij. In mijn persoonlijke zoektocht heb ik vele paden bewandeld. Ik heb in Wales gestudeerd, ik heb drie jaar in Tanzania gewoond en gewerkt en zowel in de zakelijke als de geestelijke gezondheidszorg gewerkt als trainer en coach.

Ik heb de ambitie om een authentieke bijdrage te leveren aan het proces van mensen. Door minder vanuit angst en meer vanuit liefde en verbondenheid te leven. Mijn ervaringen als meditatie beoefenaar en trainer-coach maken dat ik met Beyond Mindfulness een mooie combinatie van groeps –en individuele trajecten kan aanbieden.

Achtergrond:

 • Training of trainers (Jobortunity 2009 en MDF-ESA 2011)
 • Coach opleiding en practitioner opleiding Post-HBO (BGL 2013)
 • Opleiding Mindfulness trainer (SeeTrue 2014)
 • Stilte en relatie retraites bij Jan Geurtz (2015 en 2019)
 • Jaarcursussen Zelfcompassie & Dzogchen (Jan Geurtz, 2015-2017)
 • Boeddhistische meditatie cursus & individuele retraite (Nepal 2016)
 • Retraites Non-dualiteit bij Rupert Spira (2016-2019)
 • Trainingen Voice-dialogue & geweldloze communicatie (ITP 2017-2019)
 • Meditatie & theater retraite Arunachala Bakhti Lab (India 2018)
 • Stilte retraite bij Adyashanti (2018)

VEEL GESTELDE VRAGEN

In wat voor ruimte vind de training plaats en wat kan ik daar verwachten?

De trainingssessies vinden plaats in een ruime hal binnen de mooie van oudsher Boerderij van Isola Bella en het is omringd door een grote tuin waarin je heerlijk kan ontspannen. Het ligt midden in de Texelse natuur. Materialen zijn aanwezig: yogamatten, meditatiekussens, stoelen en dekens. Qua kleding kun je alles dragen waar je je prettig bij voelt. Er is genoeg tijd voor een mooie wandeling dus wandelschoenen en regenkleding zijn aan te raden.

Waarom speelt zelfcompassie een belangrijke rol in dit meditatie weekend? 

Mindfulness geeft een hele sterke basis maar stress, angst en piekeren blijven soms een belemmerende rol spelen. Zelfcompassie is misschien wel de anti-dote tegen onze inner-criticus en perfectionistische neigingen en je leert echt op jezelf te vertrouwen. Je gaat voor jezelf zorgen zoals je dat voor je beste vriend of vriendin zou doen.

Waar vind ik meer gedetailleerde informatie over het retraite weekend? 

Je kan het PDF programma downloaden waarin je meer informatie en details vindt over het programma, tijden en andere praktische zaken. Mocht je verdere vragen hebben dan neem gewoon contact met me op. Bij FAQ kan je meer veel gestelde vragen bekijken.

v

Klanten Reviews

★★★★★

Marc is a very good coach, he is understanding and compassionate. He also pushes you just beyond your borders with a lot of respect so you can trust t...

Kovács Anna, Amsterdam

★★★★★

Marc is a positive and energetic person, open-minded, deep and a very good listener. He takes really good care of people around him, so I strongly rec...

Elisa Caligiana, Amsterdam

★★★★★

Ik heb net mijn 8-weekse mindfulness training afgerond en ik kan iedereen deze cursus aanraden! Marc is een attente man, die erg betrokken is bij zowe...

Maxime Fischer, Amsterdam

★★★★

Heb je interesse in een Mindfull training, dan is het een aanrader om deze 8-weekse training bij Marc Keller te doen..! Ik ( Diana) was onderdeel van...

diana soons, Amsterdam

★★★★★

Een hele fijne training om je de basis van de 8 weekse, eigen te maken. Op een nuchtere manier wordt alle informatie aangereikt en behandeld. Een echt...

Mirella van der Wal, Amsterdam

Meer Reviews

Join Our Mindfulness Class

Meld je aan voor een mindfulness training, dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.
Weet je nog niet welke training bij jou past? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.Kies je mindfulness class:

MINDFULNESS AMSTERDAM BASEERT ZICH OP DRIE CENTRALE ELEMENTEN:

 • Mindfulness
 • Zelfcompassie
 • Essentie van Meditatie