Categories

Tag Cloud

Beyond Mindfulness | Mindfulness Trainingen | Workshop: mindfulness-zelfcompassie

Mindfulness-Zelfcompassie Workshop

Steken gevoelens als stress, piekeren, angst en schaamte vaker de kop op dan je zou willen? Is perfectionisme je niet onbekend? Wil je begrijpen hoe ons menselijke brein werkt en beter leren met angst om te gaan? Dan is deze zelfcompassie workshop iets voor jou. 

Het is niet altijd makkelijk kiezen tussen het groeiende mindfulness-meditatie trainingen. Vandaar dat ik een gratis en toegankelijke workshop aanbied en daarin zie jij mij echt aan de slag. Tegelijkertijd leer je meer over meditatie, zelfcompassie, de omgang met angst en de aanpak van Beyond Mindfulness. Zeker voor mensen die de zelfcompassie 3-weekse training overwegen is deze introductie extra interessant. Maar ook als je gewoon nieuwsgierig bent, ben je van harte welkom. 

Je gaat zelf ervaren wat meditatie en de aanpak van Beyond Mindfulness voor je kan doen. Op het einde van de workshop is er de mogelijkheid om eigen vragen te stellen.

De kracht van Beyond Mindfulness

Sinds 2012 geef ik wekelijks mindfulness en zelfcompassie trainingen en het speelt een centrale rol in mijn persoonlijke leven. Mijn kracht ligt in het simpel en toegankelijk maken van de essentie van mindfulness-meditatie, zonder de diepte ervan te verliezen.

Kan je niet naar deze workshop komen? Je kan dan altijd een vrijblijvend en gratis persoonlijk kennismakingsgesprek aanvragen. 

Je krijgt inzicht in werking angst en ons brein

Wat zelfcompassie is

Ervaar de kracht van mindfulness-meditaties

Toepassen in het dagelijks leven

Loslaten van stress, piekeren en perfectionisme

Je hart durven te volgen

"Je brein is als een parachute, het werkt alleen als het open is."

              Frank Zappa

16 januari

19.00 – 20.30

Hillegomstraat 12-14, Amsterdam

Volledige Agenda

Gratis Workshop»

Mindfulness Tips en oefeningen – ga meteen aan de slag

Met dit mini werkboek word je hopelijk geprikkeld en in de actie gezet om je eerste stappen in de wonderlijke en soms ook uitdagende wereld van mindfulness & zelfcompassie te zetten.

Minder stress

Beter om gaan met stress, controle en perfectionisme en meer te ontspannen en in contact te staan met jezelf.

Anti-burnout

Je wordt bewuster van je grenzen, herkent stresssignalen van je lichaam en geest en leert stress los te laten.

Down-to-earth

De aanpak is down-to-earth, praktisch toepasbaar, licht zonder enige diepte te verliezen.

Naar de Kern

Je gaat naar de wortel van het probleem en combineert westerse psychologie met oosterse tradities.

AANPAK

Deze workshop haalt zijn inspiratie uit Mindfulness-meditatie, zelfcompassie maar ook westerse psychologie. Onder andere het boek van Susan Jeffers

Mindfulness is gebaseerd op de inzichten en aanpak van de oprichters van mindfulness en zelfcompassie in het Westen (Jon Kabat-Zinn en Kristin Neff) en kent invloeden van het Tibetaans Boeddhisme en de Yoga-filosofie.

Deze unieke combinatie bestaat uit een breed scala aan meditaties, diepgaande oefeningen, inspiratievideo’s, lessen en groepsdiscussies. Individuele coaching is aangepast aan de ervaring en behoeften van de persoon. Beyond Mindfulness gebruikt elementen van de oplossingsgerichte benadering, transformationele aanwezigheid, geweldloze communicatie en Voice Dialogue.

WAAROM MARC?

Er lijkt sprake te zijn van een groeiende behoefte aan verdieping voorbij het gangbare mindfulness- en yoga aanbod in onze maatschappij. In mijn persoonlijke zoektocht heb ik vele paden bewandeld. Ik heb in Wales gestudeerd, ik heb drie jaar in Tanzania gewoond en gewerkt en zowel in de zakelijke als de geestelijke gezondheidszorg gewerkt als trainer en coach.

Ik heb de ambitie om een authentieke bijdrage te leveren aan het proces van mensen. Door minder vanuit angst en meer vanuit liefde en verbondenheid te leven. Mijn ervaringen als meditatie beoefenaar en trainer-coach maken dat ik met Beyond Mindfulness een mooie combinatie van groeps –en individuele trajecten kan aanbieden.

Achtergrond:

 • Training of trainers (Jobortunity 2009 en MDF-ESA 2011)
 • Coach opleiding en practitioner opleiding Post-HBO (BGL 2013)
 • Opleiding Mindfulness trainer (SeeTrue 2014)
 • Stilte en relatie retraites bij Jan Geurtz (2015 en 2019)
 • Jaarcursussen Zelfcompassie & Dzogchen (Jan Geurtz, 2015-2017)
 • Boeddhistische meditatie cursus & individuele retraite (Nepal 2016)
 • Retraites Non-dualiteit bij Rupert Spira (2016-2019)
 • Diverse trainingen Voice-dialogue & geweldloze communicatie (ITP 2017-2019)
 • Meditatie & theater retraite Arunachala Bakhti Lab (India 2018)
 • Stilte retraite bij Adyashanti (2018)

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ik weet niet wat het beste voor mij is: coaching, de 8-weekse mindfulness, verdiepingstrainingen of een combinatie? Kun je me advies geven.

Ja! Daarom bied ik altijd de mogelijkheid voor een introductie workshop aan maar je kan ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Als je een kennismakingsgesprek wilt aanvragen, twijfels wilt bespreken of vragen hebt, neem dan contact met mij op.

Moet ik iets speciaals meenemen of aandoen voor de workshops en/of trainingen?

Dat is niet nodig. Je kan er voor kiezen om comfortabele of warme kleding aan te trekken maar werk kleding is prima. Je krijgt tijdens de training een werkboek. Alle andere oefenmaterialen en benodigdheden (yoga mat, meditatie kussen, stoelen, kleedjes etc.) zijn aanwezig.

Hoe groot is de groep als ik een groepstraining volg?

De trainingsgroepen bestaan gemiddeld uit vijf tot acht deelnemers. Er is bewust gekozen om de groep niet te groot te maken zodat iedereen de juiste aandacht krijgt en gehoord en gezien wordt. Bij de introductie workshops is het mogelijk dat er meer mensen aanwezig zijn. Bij FAQ kan je meer veel gestelde vragen bekijken.

v

Klanten Reviews

★★★★★

Marc is a very good coach, he is understanding and compassionate. He also pushes you just beyond your borders with a lot of respect so you can trust t...

Kovács Anna, Amsterdam

★★★★★

Marc is a positive and energetic person, open-minded, deep and a very good listener. He takes really good care of people around him, so I strongly rec...

Elisa Caligiana, Amsterdam

★★★★★

Ik heb net mijn 8-weekse mindfulness training afgerond en ik kan iedereen deze cursus aanraden! Marc is een attente man, die erg betrokken is bij zowe...

Maxime Fischer, Amsterdam

★★★★

Heb je interesse in een Mindfull training, dan is het een aanrader om deze 8-weekse training bij Marc Keller te doen..! Ik ( Diana) was onderdeel van...

diana soons, Amsterdam

★★★★★

Een hele fijne training om je de basis van de 8 weekse, eigen te maken. Op een nuchtere manier wordt alle informatie aangereikt en behandeld. Een echt...

Mirella van der Wal, Amsterdam

Meer Reviews

Join Our Mindfulness Class

Meld je aan voor een mindfulness training, dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.
Weet je nog niet welke training bij jou past? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.Kies je mindfulness class:

MINDFULNESS AMSTERDAM BASEERT ZICH OP DRIE CENTRALE ELEMENTEN:

 • Mindfulness
 • Zelfcompassie
 • Essentie van Meditatie