Categories

Tag Cloud

Zelfcompassie

Overwin je angst en inner criticus

Meer dan eerdere generaties zijn we op zoek naar geluk en we werken er hard aan om dit te krijgen. We kijken massaal YouTube-video’s van Simon Senic, we volgen verschillende trajecten voor onze persoonlijke ontwikkeling, maken lange reizen, starten een gezin, lopen de Santiago de Compostella en / of gaan volledig voor onze carrières. Maar tegelijkertijd lopen we (on)bewust weg voor de dingen die we graag willen en worden we steeds kritischer op onszelf. We zoeken naar geluk buiten onszelf in de plaats in onszelf. Dat kan voor een tijdje werken maar zal uiteindelijk geen duurzaam geluk geven. In deze training leer je niet meer weg te lopen. Maar moeilijke emoties zoals angst aan te gaan en er via zelfcompassie met vriendelijkheid naar te kijken.

Via zelfcompassie jezelf zijn

Wat ruimte maakt voor het zelfvertrouwen wat al in ons zit. Via meditaties, oefeningen in tweetallen, inspirerende videos en groepsoefeningen staan we bewuster stil bij wat er speelt, hoe we ons voelen en vanuit welke waarden we ons leven willen inrichten. We leren net zo goed voor onszelf te zorgen als we voor een goede vriend of vriendin zouden doen (wat we vaak niet doen!). In deze zelfcompassie training leer je het eng te mogen vinden maar het wél te doen. Waardoor je echt je hart kan gaan volgen en steeds meer jezelf kan zijn.

Kennis maken met Beyond Mindfulness?

Wil je eerst kennis maken met de aanpak, hoe zo’n training eruit ziet en wie de trainer is dan kom naar een workshops en/of vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan.

Bewust van eigen patronen

Toestaan en aangaan van moeilijke emoties

Kernwaarden ontdekken

Geluk in jezelf vinden

Meditaties en tools voor dagelijkse leven

Anders omgaan met stress

"Een dapper man is niet hij die geen angst voelt, maar hij die zijn angst weet te overwinnen."

Nelson Mandela

3-weekse verdiepingstraining
€ 185 incl. BTW

Donderdag

19.00 – 21.15

30 januari & 6 en 13 februari 2020

 Hillegomstraat 12-14, Amsterdam

Volledige Agenda

Mindfulness Tips en oefeningen – ga meteen aan de slag 

Met dit mini werkboek word je hopelijk geprikkeld en in de actie gezet om je eerste stappen in de wonderlijke en soms ook uitdagende wereld van mindfulness & zelfcompassie te zetten.

Minder stress

Beter om gaan met stress, controle en perfectionisme en meer te ontspannen en in contact te staan met jezelf.

Anti-burnout

Je wordt bewuster van je grenzen, herkent stresssignalen van je lichaam en geest en leert stress los te laten.

Down-to-earth

De aanpak is down-to-earth, praktisch toepasbaar, licht zonder enige diepte te verliezen.

Naar de kern

Je gaat naar de wortel van het probleem en combineert westerse psychologie met oosterse tradities.

AANPAK

In deze training gaan we een tegenovergestelde richting dan we veelal gewend zijn, we gaan naar binnen. Je leert moeilijke emoties onder ogen te zien, lijfelijk te voelen en toe te staan. Maar ook met meer mildheid en zelfcompassie er na te kijken. Hierdoor maak je ruimte voor geluk en innerlijke vrede. We maken een begin met het ontdekken van je kernwaarden en ze te leren volgen.

Geluk is iets dat in ons zit en in deze trainingen zullen we dat proberen te ontgrendelen. Te leren leven vanuit liefde in plaats van angst. De zelfcompassie auteur en onderzoekster Kristin Neff is een belangrijke inspiratie bron in deze trainingZelfcompassie, mindfulness, meditatie en elementen uit geweldloze communicatie komen terug op een gevarieerde en interactieve manier.

WAAROM MARC?

Er lijkt sprake te zijn van een groeiende behoefte aan verdieping voorbij het gangbare mindfulness- en yoga aanbod in onze maatschappij. In mijn persoonlijke zoektocht heb ik vele paden bewandeld. Ik heb in Wales gestudeerd, ik heb drie jaar in Tanzania gewoond en gewerkt en zowel in de zakelijke als de geestelijke gezondheidszorg gewerkt als trainer en coach.

Ik heb de ambitie om een authentieke bijdrage te leveren aan het proces van mensen. Door minder vanuit angst en meer vanuit liefde en verbondenheid te leven. Mijn ervaringen als meditatie beoefenaar en trainer-coach maken dat ik met Beyond Mindfulness een mooie combinatie van groeps –en individuele trajecten kan aanbieden.

Achtergrond:

 • Training of trainers (Jobortunity 2009 en MDF-ESA 2011)
 • Coach opleiding en practitioner opleiding Post-HBO (BGL 2013)
 • Opleiding Mindfulness trainer (SeeTrue 2014)
 • Stilte en relatie retraite bij Jan Geurtz (2015 en 2019)
 • Jaarcursussen Zelfcompassie & Dzogchen (Jan Geurtz, 2015-2017)
 • Boeddhistische meditatie cursus & individuele retraite (Nepal 2016)
 • Retraites Non-dualiteit bij Rupert Spira (2016-2019)
 • Trainingen Voice-dialogue & geweldloze communicatie (ITP 2017-2019)
 • Meditatie & theater retraite Arunachala Bakhti Lab (India 2018)
 • Stilte retraite bij Adyashanti (2018)
 • Mindfulness en dementie workshop (Seetrue 2019)
v

Klanten Reviews

★★★★★

Marc is a very good coach, he is understanding and compassionate. He also pushes you just beyond your borders with a lot of respect so you can trust t...

Kovács Anna, Amsterdam

★★★★★

Marc is a positive and energetic person, open-minded, deep and a very good listener. He takes really good care of people around him, so I strongly rec...

Elisa Caligiana, Amsterdam

★★★★★

Ik heb net mijn 8-weekse mindfulness training afgerond en ik kan iedereen deze cursus aanraden! Marc is een attente man, die erg betrokken is bij zowe...

Maxime Fischer, Amsterdam

★★★★

Heb je interesse in een Mindfull training, dan is het een aanrader om deze 8-weekse training bij Marc Keller te doen..! Ik ( Diana) was onderdeel van...

diana soons, Amsterdam

★★★★★

Een hele fijne training om je de basis van de 8 weekse, eigen te maken. Op een nuchtere manier wordt alle informatie aangereikt en behandeld. Een echt...

Mirella van der Wal, Amsterdam

Meer Reviews

Join Our Mindfulness Class

Meld je aan voor een mindfulness training, dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.
Weet je nog niet welke training bij jou past? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.Kies je mindfulness class:

MINDFULNESS AMSTERDAM BASEERT ZICH OP DRIE CENTRALE ELEMENTEN:

 • Mindfulness
 • Zelfcompassie
 • Essentie van Meditatie