Categories

Tag Cloud

info@beyondmindfulness.nl
Beyond Mindfulness | Mindfulness Introductie Webinar

Mindfulness Introductie Webinar

Door de ontwikkelingen rondom het Corona virus en de daarvoor afgekondigde maatregelen, moeten we helaas onze mindfulness workshops en trainingen uitstellen. Gelukkig kan de moderne technologie soms echt een zegen zijn. We bieden een mooie gratis mindfulness introductie webinar aan, waardoor jij op een interactieve manier kennismaken kan maken met Mindfulness.

Je leert over het brein, neuroplasticiteit, hoe moderne stress je dagelijks leven beïnvloedt en het krachtige antwoord van mindfulness hierop. Je gaat zelf ervaren wat meditatie is en wat de mindfulness aanpak voor je kan doen.  In deze webinar wisselen inspirerende videos, interactieve polls, meditaties en actieve oefeningen elkaar af. Aan het einde van de mindfulness workshop is er ruimte voor vragen.

De recente uitdagingen maken ons duidelijk hoe veranderlijk de wereld kan zijn en dat we er minder controle op hebben dan we misschien wel zouden willen. Mindfulness is een krachtige manier om meer mee te bewegen met deze en andere veranderingen in ons leven. Uiteindelijk geeft dit je meer rust, ontspanning en plezier geeft.

De kracht van Beyond Mindfulness

Sinds 2012 geef ik wekelijks mindfulness en zelfcompassie trainingen en daarnaast speelt het een centrale rol in mijn persoonlijke leven. Mijn kracht ligt in het simpel en toegankelijk maken van de essentie van mindfulness-meditatie, zonder de diepte ervan te verliezen.

De webinar van 2 april zit , met meer dan 100 inschrijving, helaas vol. Maar je kan je al wel aanmelden voor de nieuwe mindfulness introductie webinar van  7 mei. Wil je hier aan mee doen? Meld je aan via deze link.

Je krijgt inzicht in de werking van ons brein

Wat mindfulness is

Ervaar de kracht van mindfulness-meditaties

Toepassen in het dagelijks leven

Loslaten van stress, piekeren en perfectionisme

Je hart durven te volgen

"Je brein is als een parachute, het werkt alleen als het open is."

              Frank Zappa

Gratis Mindfulness Webinar

Do 2 april 2020 = vol

Do 7 mei 2020 

20.00 – 21.15

 Workshop»

Mindfulness Tips en oefeningen – ga meteen aan de slag

Met dit mini werkboek word je hopelijk geprikkeld en in actie gezet om je eerste stappen in de wonderlijke en soms ook uitdagende wereld van mindfulness & zelfcompassie te zetten.

Minder stress

Beter om gaan met stress, controle en perfectionisme en meer te ontspannen en in contact te staan met jezelf.

Anti-burnout

Je wordt bewuster van je grenzen, herkent stresssignalen van je lichaam en geest en leert stress los te laten.

Down-to-earth

De aanpak is down-to-earth, praktisch toepasbaar, licht zonder enige diepte te verliezen.

Naar de Kern

Je gaat naar de wortel van het probleem en combineert westerse psychologie met oosterse tradities.

Maxime Fischer

“Ik heb net mijn 8-weekse mindfulness training afgerond en ik kan iedereen deze cursus aanraden! Marc is een attente man, die erg betrokken is bij zowel de groep als bij elk individu. Daarnaast heeft hij een prettige stem om naar te luisteren en gaat heel professioneel te werk. De training wordt ondersteund met interessant materiaal, zowel met video’s, audio fragmenten als een digitale en schriftelijke hand-out. Hierdoor heb je ook na de training nog genoeg materiaal om mindfulness en de meditaties zelf voort te zetten.”

Lees hier meer reviews

WAAROM MARC?

Er lijkt sprake te zijn van een groeiende behoefte aan verdieping voorbij het gangbare mindfulness- en yoga aanbod in onze maatschappij. In mijn persoonlijke zoektocht heb ik vele paden bewandeld. Ik heb in Wales gestudeerd, ik heb drie jaar in Tanzania gewoond en gewerkt en zowel in de zakelijke als de geestelijke gezondheidszorg gewerkt als trainer en coach.

Ik heb de ambitie om een authentieke bijdrage te leveren aan het proces van mensen. Door minder vanuit angst en meer vanuit liefde en verbondenheid te leven. Mijn ervaringen als meditatie beoefenaar en trainer-coach maken dat ik met Beyond Mindfulness een mooie combinatie van groeps –en individuele trajecten kan aanbieden.

Achtergrond:

 • Training of trainers (Jobortunity 2009 en MDF-ESA 2011)
 • Coach opleiding en practitioner opleiding Post-HBO (BGL 2013)
 • Opleiding Mindfulness trainer (SeeTrue 2014)
 • Stilte en relatie retraites bij Jan Geurtz (2015 en 2019)
 • Jaarcursussen meditatie – Dzogchen (Jan Geurtz, 2015-2017)
 • Boeddhistische meditatie cursus & individuele retraite (Nepal 2016)
 • Retraites Non-dualiteit bij Rupert Spira (2016-2020)
 • Diverse trainingen Voice-dialogue & geweldloze communicatie (ITP 2017-2019)
 • Stilte retraite bij Adyashanti (2018)
 • Mindfulness en Dementie workshop (Seetrue 2019)
Video over Beyond Mindfulness

AANPAK
Deze workshop haalt zijn inspiratie uit Mindfulness-meditatie, zelfcompassie maar ook westerse psychologie. Onder andere het boek van Susan Jeffers

Mindfulness is gebaseerd op de inzichten en aanpak van de oprichters van mindfulness en zelfcompassie in het Westen (Jon Kabat-Zinn en Kristin Neff) en kent invloeden van het Tibetaans Boeddhisme en de Yoga-filosofie.

De Mindfulness cursus bestaat uit meditaties, diepgaande oefeningen, inspiratievideo’s, lessen en groepsdiscussies. Individuele coaching is aangepast aan de ervaring en behoeften van de persoon. Beyond Mindfulness gebruikt elementen van de oplossingsgerichte benadering, transformationele aanwezigheid, geweldloze communicatie en Voice Dialogue.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik weet niet wat het beste voor mij is: de mindfulness cursus, zelfcompassie training, individuele begeleiding of een combinatie? Kun je me advies geven.

Ja! Daarom bied ik altijd de mogelijkheid voor een introductie mindfulness workshop aan maar je kan ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Als je een kennismakingsgesprek wilt aanvragen, twijfels wilt bespreken of vragen hebt, neem dan contact met mij op.

Moet ik iets speciaals meenemen of aandoen voor de workshops en/of trainingen?

Dat is niet nodig. Je kan er voor kiezen om comfortabele of warme kleding aan te trekken, maar werk kleding is prima. Je krijgt tijdens de training een werkboek. Alle andere oefenmaterialen en benodigdheden (yoga mat, meditatie kussen, stoelen, kleedjes etc.) zijn aanwezig.

Is het mogelijk om individuele begeleidingssessies te hebben tijdens trainingen?

Zeker! Beyond Mindfulness is zo opgezet dat coaching perfect te combineren is met trainingen en de ervaring leert dat het vooral nuttig is bij het integreren en verdiepen van je (mindfulness) beoefening. Het kan ook zijn dat therapie of een ander trainingstraject beter bij je aansluit. Ik zal dat dan zeker aangeven.

Vrijblijvend kennis maken?

Wil je je aanmelden voor een mindfulness traject of heb je vragen? Laat het mij hieronder weten dan neem ik contact met je op. Weet je nog niet welke training bij jou past? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan of meld je aan voor een mindfulness introductie workshop.Kies je mindfulness class:

Mindfulness Amsterdam workshop

MINDFULNESS AMSTERDAM BASEERT ZICH OP DRIE CENTRALE ELEMENTEN: