Categories

Tag Cloud

info@beyondmindfulness.nl
Beyond Mindfulness | Stress en burnout coaching

Stress en burnout coaching

Individuele stress en burnout coaching is een zeer krachtig middel waarmee je leert omgaan met (angstige) emoties, bewustere beslissingen te nemen en te vertrouwen op je eigen kracht en zelfvertrouwen. Meer je (stress) patronen leert kennen en  grenzen gaat aanvoelen en aangeven.  Het doel van Beyond Mindfulness is je op duurzame wijze te faciliteren in je eigen proces. Je leert geen trucje aan dat je voor een bepaalde periode toepast, maar een manier van leven.

Stress, burnout en algehele ontevredenheid over het (werkende) leven komen steeds vaker voor. Vaak richten we ons op de korte termijn en willen we het probleem zo snel mogelijk opgelost hebben. Alleen komen de onderliggende gevoelens van ontevredenheid, die eerder werden genegeerd, naar de oppervlakte en moeten worden aangepakt. Niet omdat het leuk en makkelijk is maar omdat het je een stabieler, gelukkiger en relaxter persoon kan maken.

Aanpassingen ivm COVID 19

In de ruimte waarin de individuele coach sessies  plaats vinden, is het mogelijk om aan de regels rondom COVID 19 te voldoen. Tegelijkertijd is het ook mogelijk om de kennismaking en/of de sessies online plaats te laten vinden. Als hier nog vragen over zijn dan stel ze gerust.

 

De kracht van Beyond Mindfulness 

Een cruciale stap op weg naar duurzaam geluk is om de identificatie met gedachten en gevoelens los te laten en de kern van het probleem durven aangaan. De werkwijze is diepgaand en oplossingsgericht en praktische handvaten helpen je om het in je dagelijks leven toe te passen. 

In de 8+ jaar ervaring, mijn drive en ervaring voor mindfulness meditatie en een pragmatische en niet-oordelende aanpak zit de kracht van Beyond Mindfulness. Wil je kennismaken? Heb je vragen over coaching en/of mindfulness? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, bekijk de veelgestelde vragen of neem direct contact met mij op!

Ga voor duurzaam geluk

Voel je empowered

Aangaan van moeilijke thema’s

Beter omgaan met stress en burn-out

Tools en inzichten toepassen in het dagelijkse leven

Maak vrije en bewuste keuzes

"Mijn taak is niet om jouw vragen te beantwoorden, maar om je antwoorden te bevragen"

Adyashanti

€90 per uur incl. BTW

Zakelijke uur tarieven €95 excl. BTW

Maandag – Vrijdag

09.00 – 18.00

Hillegomstraat 12-14, Amsterdam

Mindfulness Tips en oefeningen – ga meteen aan de slag

Met dit mini werkboek word je hopelijk geprikkeld en in de actie gezet om je eerste stappen in de wonderlijke en soms ook uitdagende wereld van mindfulness & zelfcompassie te zetten.

Minder stress

Beter om gaan met stress, controle en perfectionisme en meer te ontspannen en in contact te staan met jezelf.

Anti-burnout

Je wordt bewuster van je grenzen, herkent stresssignalen van je lichaam en geest en leert stress los te laten.

Down-to-earth

De aanpak is down-to-earth, praktisch toepasbaar, licht zonder enige diepte te verliezen.

Naar de kern

Je gaat naar de wortel van het probleem en combineert westerse psychologie met oosterse tradities.

Christel Jansen

“Marc heeft zich gericht op de onderliggende oorzaak, in plaats van op het aanleren van ‘trucjes’. Ik ben erg blij met zijn hulp en heb veel zin om hier de komende jaren (de rest van mijn leven?) mee aan de slag te gaan.”

Lees hier meer reviews

WAAROM MARC?

Er lijkt een toenemende behoefte aan verdieping voorbij het gangbare mindfulness en meditatie aanbod in onze samenleving. In mijn eigen zoektocht heb ik vele paden bewandeld. Ik heb in Wales gestudeerd, ik heb drie jaar in Tanzania gewoond en gewerkt als business consultant en als trainer en coach in zowel de zakelijke als de geestelijke gezondheidszorg gewerkt.

Ik heb de drive om een echte bijdrage te leveren aan het proces van mensen. Mijn ervaringen als meditatie beoefenaar en trainer-coach maken dat ik met Beyond Mindfulness een mooie combinatie van groeps –en individuele trajecten aan  kan bieden.

Achtergrond:

 • Training of trainers (Jobortunity 2009 en MDF-ESA 2011)
 • Post HBO Coach opleiding, Nobco accreditatie (BGL 2013)
 • Opleiding Mindfulness trainer (SeeTrue 2014)
 • Transformational presence leiders & coaching (Het Eerste Huis 2015)
 • Jaarcursussen meditatie (Dzogchen) (Jan Geurtz, 2015-2017)
 • Retraites Non-dualiteit bij Rupert Spira (2016-2020)
 • Diverse trainingen Voice-dialogue & geweldloze communicatie (ITP 2017-2019)
 • Mindfulness en Dementie workshop (Seetrue 2019)
Video over Beyond Mindfulness

AANPAK

Ik combineer Stress en burnout coaching met mindfulness-meditatie. Mijn manier van coachen wordt gekenmerkt door een pragmatische en oplossingsgerichte aanpak. In mijn methode zal ik naast mindfulness ook gebruik maken van Transformational Presence, oplossingsgericht werken, geweldloze communicatie, The Work van Byron Katie en Voice Dialogue.

Mijn persoonlijke missie is om je op een onbevooroordeelde manier te faciliteren in je eigen proces. Ik doe dit door terug te geven wat ik zie en hoor, door vragen te stellen en door te confronteren wanneer dat nodig is. Gelijkheid en niet-oordelen zijn erg belangrijk voor mij. Dit is direct geïntegreerd in de manier waarop ik werk.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Is het mogelijk om individuele begeleidingssessies te hebben tijdens trainingen?

Ja, dat kan zeker. Beyond Mindfulness is zo opgezet dat mindful coaching perfect te combineren is met trainingen.  De ervaring leert dat het nuttig is bij het integreren en verdiepen van je (mindfulness) beoefening en de kern van jouw specifieke probleem te onderzoeken.

Is mindful coaching te combineren met life-coaching, loopbaancoaching en/of stress en burn-out begeleiding? 

Zeker! Ik werk al jaren onder de vlag van het loopbaan en stress en burn-out coachingsbureau het Groei Atelier. Naast gediplomeerd Mindfulness trainer en coach, heb ik een post-hbo life-coaching afgerond en mij verder ontwikkeld in oplossingsgericht werken, voice-dialogue, loopbaan coaching en geweldloze communicatie.

Hoe verhouden Mindfulness, Zelfcompassie en Essentie van Meditatie zich tot elkaar?

In de Mindfulness training wordt allereerst de ‘monkey mind’ tot rust gebracht. Vervolgens leer je op een compassievolle manier met jezelf om te gaan. Als laatste onderzoek je wat de essentie van onze geest is en hiermee de kern van je problemen aan te gaan. Bij FAQ kan je meer veel gestelde vragen bekijken.

Join Our Mindfulness Class

Meld je aan voor een mindfulness training of coaching, dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.
Weet je nog niet wat bij jou past? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.Kies je mindfulness class:

MINDFULNESS AMSTERDAM BASEERT ZICH OP DRIE CENTRALE ELEMENTEN:

 • Mindfulness
 • Zelfcompassie
 • Essentie van Meditatie