info@beyondmindfulness.nl
Beyond Mindfulness | Zelfkritiek en angst

Mindfulness bij zelfkritiek en angst

Onbewust houden we onze inner-criticus in stand. Doordat we denken dat jezelf op de kop geven helpt om dezelfde kritische (strenge) gedachten weg te krijgen. Het is vaak veel effectiever om een stap terug te doen en je innerlijke criticus gewoon te laten. Als het ware op een afstandje te observeren. Niet in verzet gaan en toelaten van deze gedachten creëert letterlijk ruimte in je hoofd.

Overlevingsmodus

De zelfkritiek en de angst die dit voedt, zijn extra schadelijk omdat we zowel de aanvaller als de aangevallene zijn. Dit leidt tot chronische stress en angst klachten, wat onze fysieke en emotionele welzijn ondermijnt. Beyond Mindfulness leert je via Mindfulness en Zelfcompassie om beter met je inner criticus en je angst om te gaan. Je zorg voor jezelf verbeterd, je wordt bewuster van je patronen, je brengt meer compassie voor jezelf en voor anderen op, wordt minder oordelend en kritisch en je leert lastige emoties makkelijker los te laten. Dit ontzenuwt angst klachten en negatieve gedachten patronen, vermindert stress en maakt je simpelweg stabieler en gelukkiger.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt duidelijk welk aanbod bij je past. Dit kan zowel individueel als in een groep zijn. In dit gesprek kan je ervaren of mijn aanpak je aanspreekt, je vraag wordt verhelderd en je krijgt een persoonlijk aanbod.

“You yourself, as much as anybody else in the entire universe, deserve your love and affection.”
Buddha

Kennismakingsgesprek

30 – 60 minuten

Maandag – Vrijdag

09.00 – 17.30

Hillegomstraat 12-14, Amsterdam

Google maps Beyond Mindfulness 2024

Mindfulness Tips en oefeningen – ga meteen aan de slag

Met dit mini werkboek word je hopelijk geprikkeld en in de actie gezet om je eerste stappen in de wonderlijke en soms ook uitdagende wereld van mindfulness & zelfcompassie te zetten.

Minder stress

Beter om gaan met stress, controle en perfectionisme en meer te ontspannen en in contact te staan met jezelf.

Anti-burnout

Je wordt bewuster van je grenzen, herkent stresssignalen van je lichaam en geest en leert stress los te laten.

Down-to-earth

De aanpak is down-to-earth, praktisch toepasbaar, licht zonder enige diepte te verliezen.

Naar de kern

Je gaat naar de wortel van het probleem en combineert westerse psychologie met oosterse tradities.

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Meld je aan voor een mindfulness Amsterdam training of coaching, dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek. Weet je nog niet wat bij jou past? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan of lees hier meer over mij en de aanpak.
  Kies je mindfulness class:


  Mindfulness Amsterdam

  MINDFULNESS AMSTERDAM BASEERT ZICH OP DRIE CENTRALE ELEMENTEN:

  • Mindfulness
  • Zelfcompassie
  • Essentie van Meditatie